işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
hayırlısı olsun inş istediğin gibi aracını toplayabilirsin dıştan epey bi çürük var hallolur kafana takma kazasız belasız
Hadi hayırlı olsun bir mk1 dada hayata dönecekBulamadığın kaporta aksamı olursa kaportaya girmeden haberleşelim yardımcı olmaya çalışırım.Orjinal ellenmemiş araç
Belli araç orjinal ama yatmış ben sana liste yapayım ufaktan istersen Bagaj kapağı gerekebilirsağ arka çamurluksol ön kapı yada kapı sacımarşpiyeller kurtarılır gibibakalım kaportacı ne diyecek kolaya mı kaçacak yoksa uğraşıp çalışacakmı umarım düzgün bir işçiliği vardır bak benim arka çamurlukları ziyan etti öteki kaportacı kaportacı çok önemli yoksa boyacı hataları macunla kapatır geçer umursamaz.
sen de benim kafadanmışsın. baktığımda sac çürüklerini görmüyorum ben. değişir. yapılır. hallolur. yeter ki şasi ve direkler sağlam olsun. içinde can taşıyacaksın sonuçta.araç ağır yara almış yata yata orası belli. ama senin gibi mk1 doktorları iyi eder Allah'ın izniyle. yeter ki zaman+sabır+para olsun. tabi bir de iyi bir kaportacıya denk düşsün yeter ki.
bıde pendik kartal da ısının ehlı kaportacı varmı
Hayırlı olsun kardeşim çok iş var gibi görüküyor ama sakın öle düşünme çözülür hepsi