Selçuk abinin kaportacısı var o taraflarda
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
telefonun ekranı kırık olmasa arardım sorardımda ekranı kırık göremiyorum bende arka çamurlukları yaptıracam bakalım selçuk abinin uıstada yaptırmayı düşünüyorum.
Kardeşim önce hayırlı olsun. Şasenin sağlam olması güzel diğer ekipmanlar önemli değil zaten. Hepsi halledilir. Burada sana herkes yardımcı olur.
hayırlı olsun öncelikle resimleri göremedim ama şimdiden kolay gelsin
cok saol bakıcam artık yarın tek tek kaportacıları gezıcem bu arada sanada kolay gelsın bahar temızlıgıne baslamıssın
serhatım hayırlı uğurlu olsun kardeşim araç güzel hallolmayacak bişey yok ercinin yaptığı listeye aynen katılıyorum ama iş kaportacıda biter temiz helal süt emmiş esnafa denk gelirsen sıkıntı yok allah utandırmasın
sağolasın başladım yavaş yavaş haftasonları uğraşabiliyorum sadece ama yetiyo /b]
Aga hayırlı olsun almışsın evlatı yarında üzerinde aldın mı tamadır bende şimdi bi tane MK1 baktım onunda durumu iyi değildi hallolur türden şeyler ama sahibi çok hor kullanmış arabayı 3000son dedi baktıki MK1'den anlıyorum gerçekleri bir bir sıralayınca en son 2000 olur dedi 1500 ver hemen yarın alayım dedim vermem dedi yinede numaramı al dedim bende verdim numaramı