BEnim hoşuma gitmedi bu olay.. Otomobilim kısmında kendi aracını tanıtır tebrik alır hayırlı olsun denir konu kapanır.. Biz aracımızı ve projelerimizi içine katıyoruz ve bu yüzden mk1 yada aracımız neyse onun konu başlığında açıp devam ediyoruz.. Tartışmanında anlamı yok kimin doğrusu kiminin yanlışı yazmam bundan sonrada kalın sağlıcakla..
bence dıger vw sıtelerındekı gıbı proje cars bolumu acılsa ve oraya proje asamasındakı konuları koysalar daha guzel olur nasıl sponsorluk bolumu acıldıysa
basladımı bıtırıyor ama aksılıkler cıkıyor yas aldı basını cunku olumune yapıyor ısını dolduruyor karpıtı baslıyor yapmaya ve sız bakınca eskısı ve yenısı aklıma gelıyor bana verse yapmazdım dıyorum en basıtı bnm sag on dırek yok dercesıne curuktu onu gonyeden kacmasın dıye yapmadıgı kalmadı bıde aracı tanıyor bana dıyo ben bununla ne ızmırlere ne antalyalara tekırdaglara gıttım ve ben bu aracı yapınca sen boşnak mahallesınden gecınce kahvede oturan boşnaklar snn basını agrıtıcaklar dıyor ama bana bıdaha arac getırme dıyor ben cok arac getırdım ve getırdıklerım yuzundende bnm arac gecıktı artık getırmıyorum
iyi geceler arkdasım ustanın eline koluna saglık guzel işçiliği var gercekten benımde böyle bi ustaya ihtiyacım var mk1 topluyorum bende aracı ona gotururum hiç değilse adresini verebilirsen sevinirim
tesekkürler bulmaya calışırım inş.