benim amacım görüntü olsun dıstan aracı old school yapmayı planlıyorum
yalıtım konusuna hala cevap yazan yok herhalde sitede kimse yalıtm işine yanaşmıyor aracına
serhat yazın ben yalıtım ısıne gırmeyı dusunuyorum bitüself var guzel bı malzeme kullananlar memnun. googleden bıraz arastırma yap cok cok fıkır sahıbı olursun.
benım dusuncem ıcıne bıtuself dosemek kapı ıclerınede ve bagaj kapagı ve motor kaputuda dahıl olarak. motorun arka tarafınada el atacagım..
ıcıne bıtuselften sonra kece alıp tabana dosemeyı dusununuyorum. kapı ıclerıne dusunmuyorum cunku fıtıllerden bızım araclar su alıyor kece suyu tutarsa 2 senede curur arac. ıcıne putur atmayı dusunmuyorum ama altına ve camurluk agızlarına atmayı dusunuyourm sımdılık planım bole.. benım aracın kapı ceplerınde cok ses gelıyor koltuklar sallarınıyor vss tadılat gerekıyor ufak yollu kalorifer sistemınede el atıp temız bı ısclık cıkartmayı planlıyorum bakalımm....
kapı ıclerınede putur atabılırsın atanlar var ama sanırım bı sure sonra dokuluyomus gıbı seyler duydum ne derece saglıklı bılmıyorum arastırmak gerekk....