mrhb arkdaslar bende 1999 model 182.000 km ve lpg li golf IV düm var aracım son ıkı haftadır sabahları motor sogukken motor dengesız ve tıtreyrek calısıyo aynen oksurerek calıso dıyebılrıım ve çekişdende düşüyo sankı gıtmıyo araba ben gaza verdıkce daha sallıyo kendını ama harelet gostergesı 90 gelıdıgın de hıc bır sorun kalmıyo ben özel servise gıttım ve söledım aynen bunları aracı bılgısayara bagladık sadece harelet sivici hata verdı onu yenısını taktık bunlarla beraber yag degişimi hava,yag,benzın,polen filitresi degişti ama aracdakı sorun deva ettı sonra bujilere ve kablolar kabloların baglandıgı adaptordu galıba onalra kadar degısıtı ama sonrun devam edıyo arkadaslar suan ustanın söledıgı hava akiş metresını degıstırcez dedı ama kesın olmadıgı ıcın bende alamadım o parcayı sıfırın fıyatı 300 tl ve bende arkadasın golf IV var onun dan sokup benım arabaya takcaz sorun cozulerse ben yenısını alcam pazartesı gunu........ hıc böle bırsey geldımı basınıza ve yardımlarınızı beklıyorum bu konu hakkında arakadaslar ıkı haftadır sanayıden cıkamadım servıse gıtsem sorunu ogrensem daha sonra mudaha etsem olurmu nedersınız arkadaslar evet sızı dınlıyorum arkdaslar