Halk mutlu falan değil güzel kardeşim. Sahte anketler bunlar. Ben berberde kahvede cafede sağda solda kiminle konuşsam bunlara ana avrat düz gidiyor. Amerkadan alınan oy sayım programı ile bunların oyu %100 bile çıksa şaşırmam... Kiminle konuşsam ben bunlara oy verecek kadar safmıyım diyor ama oylar %52 çıkıyor...Eee nasıl oluyor bu? Eski sistem tek tek oy sayma sistemi ile sayılsın oylar o zaman görürüm ben bunları....%30'u geçsin helal olsun derim işte o zaman. Gerçi o zamanlarda da bunlar punduna getiriyordu.Ankarada oylar sayılırken yanlışlıkla elektrikler kesildi ve elektrikler geldiğinde xxx partinin sandığı full dolu iken bomboş olduğu görüldü ama akp'nin yarısı bile dolu olmayan sandığı full+full olmuş...Sonra oylar çöplüklerden çıktı hatırlarsanız....
Benim Allahımdan tek dileğim bunlar öldüğünde hesaplarını verirken bende orada olayım. Birde ben tüküreyim yüzlerine...
Yarından itibaren elektriği de %10 zam geliyor ... Durmak yok yola devam..
Ben başka bir ülkeye göçmek istiyorum. Bunu tüm içtenliğim ile söylüyorum eğer mümkün olursa bir yolu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar. El memleketlerinde bundan daha az eziyet görürüm die düşünüyorum..
Bune arkaşlar evde tv izleme , arabaya binme,, Yaşarken kodesteyiz zaten , Böyle yaşam mı olur ..