Gönderen Konu: GOLF MK1 GTI ARACIM SATILIKTIR YOKMU MERKLISI  (Okunma sayısı 11686 defa)

Çevrimdışı AG0463

• Kişisel Mesajımı da PM atıyım oldu olucak.
    • Profili Görüntüle
Ynt: GOLF MK1 GTI ARACIM SATILIKTIR YOKMU MERKLISI
« Yanıtla #14 : 07 Kasım 2011, 00:27:56 »
motorların çalışma prensipleriyle ilgili geniş bi bilgim yok. sadece duyduklarımı soyledim. 1 kişide  deil bunu diyen o yuzden =) bu arada ilanın altına bunları yazarak biraz ayıp ettik sanırm  :-[
GTD

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 08 Kasım 2011, 13:40:23 »
araç el değiştirdiği ve 5900 e alıp jant koyup 10000 e ilan koyan birinin ilanı olduğu için pek ayıp etmiş sayılmazsınız. Forumdan arkadaş olsaydı durum değişirdi :)
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Çevrimdışı csari

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 09 Kasım 2011, 18:06:13 »
araç el değiştirdiği ve 5900 e alıp jant koyup 10000 e ilan koyan birinin ilanı olduğu için pek ayıp etmiş sayılmazsınız. Forumdan arkadaş olsaydı durum değişirdi :)

Hatta çok iyi yapmışsınız. Belki bu aracı forumdan bir arkadaş GTi olmadığı halde, GTi zannedip alacaktı. Hatta bunu forumdan biri dahi yapmış olsa yazmakta fayda var. Çuvaldaki çürüklerle sağlamlar ayrılsın ki forum gerçekten amacına uygun , faydalı  hale gelsin. 

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 1.4 TSİ 160 HİGLİNE
« Yanıtla #17 : 10 Kasım 2011, 02:17:47 »
hocam gti demelerinin sebebi çift yatık weberle çalışması. yatık weberler performans konusunda orjinal GTI lerin üzerindeki enjeksiyon sisteminden (k-jet den) daha iyi olmasından dolayı. ki sahipleri 130 hp lerden bahsediyolar eğer öyle ise (ben pek o katılmıyorum sadece kendi fikrim)  GTI tadında GT dir
bu yorumu okumadınız galiba..
GTI yi alan kişiler performans için alıyor değil mi? bu araç GTI değil fakat motor açısından 1,6 GTI lerle çok rahat bir şekilde yürür.. Ben alacak olsam kaporta performansına bakarım benim için üzerinde K-jet olup olmaması hiç önemli değil. GTI leri diğer araçlardan ayıran özellik besleme sisteminin farklı olması. bu araç stok hali ile 89 hp çift weberle de bence 120 hp.güzel bir değer.. ha bu araç öyle göründüğü gibi güzel mi toplanmış orasını aracın ilk ellerinden trabzondaki sanayici abilere sormak lazım orasını karıştırmayalım.. ama motor olarak GTI keyfi vereceğine eminim. :tamamdir

Çevrimdışı GolfGti16VMk1

• Volkswagen Motorsport
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 10 Kasım 2011, 13:00:24 »
Bu araba benimdi sattım . Gümrükten çıkınca ben aldım bu araba gti dır motoru sadece EG değildir ki EG den daha iyi motor vardı üzerinde 1.8 gti dielim . Arabayı sattım ve toplamaya yardım ettim  alan abim 14 15 lira para harcadı 7000 gibi bi paraya sattı. Ama Trabzon daki durumunu bimiyorum . Alt yapısı bu durumdadır arabanın bu arabayı ben sattıktan sonra alan kişilerin yaptığı masraf 23 25 000 i buldu saçma bi rakam ama gerçekler şuan 10000 de eder bence.

Volkswagen Motorsport

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 1 Cabriolet
« Yanıtla #19 : 11 Kasım 2011, 13:32:09 »
eskiden iyiymiş baya

Çevrimdışı Hayri

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 14 Kasım 2011, 23:29:37 »
bu araba çift farlı, ilandaki tek?? jantlar da değişmiş. ilk hali kalsaydı keşke  :sevgi: