Gönderen Konu: Düz kara dizele kaçlık yağ koymalıyız_?  (Okunma sayısı 8581 defa)

Çevrimdışı ilker mk2

• Profili Görüntüle
Ynt: Düz kara dizele kaçlık yağ koymalıyız_?
« Yanıtla #14 : 29 Nisan 2011, 09:41:07 »
ama ben dün 15/40 aldım koydum ve bişey farkettik meger bizim arac yağ yaktığından dolayı değil karter tapasının yalama olmuş olmasından dolayı yağ eksiltiyomuş önceki yağ koyan usta (JDM WORKS'ün ustası) tapayı takarken diş kacırmış ve zorlamış sonradan da çıkarıp yeniden takmış ve haliyle civatanın dişleride yamulmuş biraz sonra gidip onu halledicem şuan cok azda olsa yağ kaçırıyo tapadan

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #15 : 29 Nisan 2011, 11:28:16 »
Tapadan kaçırıyosa bunu farketmen gerekirdi. aracı park ettiğin yerlerde mutlaka yağ damlatırdın. Dikkat etmedinmi hiç :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı ilker mk2

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 29 Nisan 2011, 18:02:00 »
Tapadan kaçırıyosa bunu farketmen gerekirdi. aracı park ettiğin yerlerde mutlaka yağ damlatırdın. Dikkat etmedinmi hiç :)
Erşan abi araç basık olduğundan karter koruma var onun içine birikmiş :) zaten hallettik bugun sorunumuz kalmadı çok şükür