kardeş arabanın ruhsata bakacaksın motor kodu AFT ile başlıyor ve şase nonun 11. harfi W ise kaçırma otomatik bu modelde tat vermez sanırım otomatikden kaçıp mauel alanları biliyoz
"Kaçanlar" derken beni kast ettiğini biliyorum tayfun abi:)
1.6 AFT motor oldugunu nasıl anlayacagım bugün golf 3 kullanıcısı ile görüştüm oda sportline al diyor, diğerleri fazla yakar dedi kendide ondan kullanıyor yakıt konusunda gayet iyi oldugunu söyledi maksimum 300kr yaktıgını söyledi sizler nedersiniz birde otomatikleri nasıl bu serinin. buarada güzel cvplarınız için çok teşekkür ederim
97-98 modellerin 1,6 olanları genelde AFT motor
sport veya
sportline serisi olarak geçer. GTI Body Kit vardır bunlarda (çamurluk dodikleri plastik, yan marşpiyeller, recaro
spor koltuklar, beyaz zemin göstergeler vs.) Yakıt konusunda bende manuel viteste benzinde şehir içi 330 yakıyor uzun yolda 290-300 civarı bişey olsa gerek.. Daha önce otomatik vardı bende memnun olmadığım için değil de arızasından dolayı elimden çıkardım aracı. Otomatik vitesi de iyidir bunların ama tabii bakım masrafları, arıza çıkardığındaki yüksek tamir maliyetleri ve en önemlisi şehir içi yakıt tüketimi gerçekten cep yakar.