Gönderen Konu: sizlerle çok önemli bir tecrübe paylaşmak istiyorum  (Okunma sayısı 3278 defa)

Çevrimdışı ozgurerbil

• www.erbil-bilgisayar.com otomotiv teknolojileri
    • Profili Görüntüle
arkadaşlar yaklaşık 5 hafta önce lp takdırdım aracıma gaz da 1 den iki atınca ve 3 den ikiye atıp gaz verince tekleme sorunu vardı araba resmen ıkınıyodu lpg ci bir türlü sorunu çözemedi bir kaç gün önce tekrar baksın diye bıraktım beni aradı ve hararet müşürün arızalı araba hararet yapıyor bu şekilde müdahale edemem yaptır getir dedi aracı aldım müşürle birlikte servise gittim müşür değişti tam çıkıcam servisten bir anda frenler şişti ve devir saati inip inip çıkmaya başladı gittigim servisteki usta çok deneyimli bi arkadaş hemen vakum hortumuna baktı baglantı yerinden yarılmış çatlagı bantlayınca devir saatindeki inip çıkma ve vites geçişlerinde ki tekleme de düzeldi o müşürün arızalı olması benim hem  hayatımı kurtardı  hemde sorunumun çözülmesine vesile oldu bu fren şişme olayı birde hareket halindeyken olsaydı  hapı yutardım. Arkadaşlar başınıza bu gibi bir sorun gelirse yada varsa bu hortumu kontrol edin fren merkezinin hemen üzerinde  sert plastikten bir hortum sıfır orjinali 115 tl yan sanayisi 70 tl

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
Ynt: sizlerle çok önemli bir tecrübe paylaşmak istiyorum
« Yanıtla #1 : 01 Mayıs 2011, 22:30:33 »
çok geçmiş olsun bir kan akıtın aracınıza.
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı ozgurerbil

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 02 Mayıs 2011, 11:56:06 »
sagol kardeş en kısa zamanda düşünüyorum zaten

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 02 Mayıs 2011, 16:20:38 »
Geçmiş olsun, peki araç kaç km de, daha önce bu parça değişmiş mi, yıpranması ömrünü tamamlamaya mı bağlı normal bir durum  mu, yoksa başka bir sebep mi?

Çevrimdışı ozgurerbil

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 02 Mayıs 2011, 17:45:32 »
Geçmiş olsun, peki araç kaç km de, daha önce bu parça değişmiş mi, yıpranması ömrünü tamamlamaya mı bağlı normal bir durum  mu, yoksa başka bir sebep mi?
kardeş teşekkürler muhtemelen hava filtresi hortumları çıkarılırken kırılıyor öyle tahmin ediyorum hava filtresi hortumunun hemen altında çünkü o kelepçeli hortumlar çok zor çıkıyor ve bu malzemede sert bir plastikten yapılmış çatlamaya  müsayit normalde durduk yere kırılmaz