Öncelikler merhabalar, 2K polo bende de var, ben comfortline diye biliyordum ama serviste geçen şase sorgulattırdım trendline olarak görünüyor ama benim aracımda 4 disk abs, yağmur sensörü, klima, kararan dikiz aynası vs. hepsi var ve sağlam çalışıyor, fakat serviste arka kapılarda hoparlöründe opsionel olarak takıldığı yazılı fakat öyle bişey yok ve aracımda 2010 şubatında önden hasarlı 2 hava yastığı açılmış araç pert diye allianz sigorta tarafından araç yaptırılmadan çıkarılmış ve araç perte ayrılmamış. Tramerde hiç bir hasar kaydı görünmüyor ve garip olan kaputu açtığımızda ön panjur üzerindeki plastiğe yapıştırılan almanca fabrikasyon etiketler falan da duruyor araçta değişende yok sadece kaputun ucunda hafif bir doğrultma var (VW ambleminin hemen üzerinde) bu aracın hava yastıkları nasıl açılmış ve servis pert demiş anlamadım.
Konuya gelecek olursak bence de düşünmeden alın trendline diye geçmeyin, benim aracımda trendlike fakat olabilecek tüm donanım var deri koltuk, dijital klima ve sunroof hariç
ve hiç problem çıkarttığı da söylenemez 10 - 11 yaşındaki bir araca göre muadil marka modellerinden çok çok kaliteli işçiliğe sahip bence. Yıpranma payı olarakta bence diğer marka modellere göre 5 sene + sı var
Bu arada bende aracımı satıp Passat 1.8 düşünüyorum, ilgilenen olursa özelden ulaşabilir