Bide Bişi sorucam ya.
Bu T5 lerde bu Tip Garantiye Girermi Girmezmi endişesi Taşıyacak Başka Sorunlarda Varmı. bunun için bi Forum Başlığı Uygun Olurmu.
Mesela Bu Baskı Balata Olayı. Başka sorun Çıkaracak Aksaamlar varmı.
Bide Şunu öğrendim 130 luk ve 174 lüklerde otomatik kapı bi şekilde arıza yaparsa bi türlü yapıldıktan sonra randıman vermiyormuş. bendeki 105 liğe taktırmayı planlıyordum kimse tavsiye eymedi. varmı bilginiz.
bizim 174 luk caravellede bahsettiğiniz otomatik sağ sürgülü kapı bulunuyor.çok hassas çalışıyor.bazen araç çok kirlendiğinde yada tozlandığında çalışmıyor.yani 10 cm geliyor sonra tekrar geri gidiyor.kapının iç tarafının sürekli temiz tutulması gerekiyor.fakat istenildiği takdirde manuel olrakta kullanılabiliyor.bence çok güzel bir özellik ama sonradan taktırılınca biraz tuzlu olur gibime geliyor.
ayrıca bahsettiğiniz bakı balata ne yazikki garantiye girmiyor.Doğuş Otomotiv büyük bir hata yaptı bence.muhakkak hepiniz biliyorsunuzdur şu caddy için 3000 ytl baskı balata için ücret istenen madur vw kullanıcısının doğuş otonun önünde aracına pankart açıp beklemesini.şimdi doğuş otonunu önünden geçenler yada o aracı internet üzerinden gören vw caddy almak isteyipte araştırma sırasında olan insanların en az %50 si caddy almaktan vazgeçmiştir.şahsen bende alacak olsam bende o aracı gördükten sonra lanet olsun der almazdım.istenilen ücret çok pahalı.mercedes vaneonun bile komple baskı balatası 900 lira.doğuş otomotiv çıldırmış olmalı bu fiyatlar çok anormal.
orda o gün o adamın baskı balatalarını garantiden değiştirse yada makul bir ücretle olayı halletseydi bu olay medyaya internete yansımasaydı daha iyi olurdu onların açısından.şimdi en az o arabayı görüpte caddy almaktan vazgeçen 100 kişi vardır.100 kişiden kazanacağı parayı 3000 ytl lik baskı balata yüzünden kaybetti.hadi o değil en önemlisi marka imajını zedeledi milletin ağzına lafı verdi.diğer rakip firmaların muhakkak satışını arttırdı.
bizim peder bey doblo jtd kullanıyor 2005 model.araç 90 bin km de şu an daha herhangi bir sorun çıkarmadı.komple baskı balata takımı da 700 lira...
yorum sizlerin ben çok konuştum yine bu doğuş otomotiv yine damarıma bastı