size fikir verme acisinda bir kac foto ekleyeyim.arac 2006 model caravelle.
aracin normal kaset calari cok kaliteliydi ama malum cagin geregi artik kaset calar kullanilmiyor.kullanisli degil.onun icinde degistirdik.sony gt300 aldim.ben aldigimda garantili 340 liraydi simdi 300 lira falan olmustur.
aracin zaten normal kasetcalarini sokmeden bunu yerlestirebilirsiniz ust tarafa fakat ust taraftaki goz kullanili oldugu icin mazot fisleri falan oraya koyuyoruz onun icin sokturduk.bir de iki tane muzik sistemi hos bir goruntu saglamjayacakti.
orjinal teyp:
teybin sokulme ve degistirme asamasi:
yeni mp3 calarimiz(sony gt 300)
ha bir de konu acilmisken soyleyeyim yeri gelmisken su Dogus Otomotiv i kinamak istiyorum.bu araci biz 55 bin ytl ye aldik.araci aldiktan 2 hafta sonra 69 bin ytl oldu.2006 modellerde cd calar yoktu.isin garibi opsiyonel olarakta satin alamiyoruz.hadi onu anladimda caravelle gibi luks sayilabilecek bir minibuste arka tarafta nasil hoparlor olmaz onu anlayamiyorum.hoparlor yeri var ama icinde hic bir sey yok.araci ilk aldik getirdik arkaya ses gelmiyor.Allah Allah dedik hoparlor mu bozuk yoksa biz mi ayari ni yapamadik.daha sonra arastirdim aracin hoparloru yokmus.hemen gittim icine baktim ne yazikki ici bombos
yaziklar olsun dedim o kadar para verilip alinan bir aracta bunun olmamasi cok kotu.
biz 55 r aldik araci ha araci 56 yapsaydin da icine hoparlorunu kaliteli bir cd calarini koysaydin sanki araci almayacakmiydik.hadi onu gectim opsiyonel olarak sun bari.o da yok.2007 modellere koymuslar artik.
yazik gunah o verilen paralara yazik.hepsini boyle yapmak lazim
bu da arka hoparlorun bi tanesi(ici bos)
acip icine hoparlor koyacaktim ama ne yazikki bulundugum sehirdeki is bilmez insanlar biz bunu guvenli bir sekilde sokemeyiz zarar gelir dedikleri icin vazgectim.cunku hoparlor yerinin sokulecek yeri yok ne yazikki.gormus oldugunuz karoserin tamami sokulecek.yakin zamanda dayimin gonlu olursa en arka koltugun oraya kutu seklinde bir set yaptiracagim.
ne diyim bu araci o kadar fiyata piyasaya sunupta reklamlarinda Biz en iyisini yapana dek en iyisi bu diyen bir firmanin dispritoru bunu yaparsa herhalde yorum yapmaya bile gerek kalmiyor.
simdiden kolay gelsin.