Abi ben bu konuyu açalı bayaa oldu aslında ve ben ses sistemi işimi hallettim.Sierra 1500w amfi iki tane de pioneer 303 bass tek kabinde yaptırdım. Bağlatmadan önce de gittim garantiden kolonun teki cızırdıyodu kapıdaki, onu değiştirdim.Sonra gittim teypçiye.Allahtan adam temiz çalıştı zerre darbe çizik yok orjinal teypte sökerken filan hiç bişey etmedi.Resim eklemek isterdim ama hem resim eklemeyi bilmiyorum hem de zaten araba benden çok uzakta, İstanbulda.öss yds falan derken de foruma uzak kaldık zaten arabayı satmaya niyetlendik onda da ikinci eller geberdi falan filan.Ama zaten satmicam vazgeçtim. Bide aslan abi bu avatardaki şu anki hali deil aracın inşallah yazınki hali olacak.Ben onu fotoşopta yaptım aslında büyük olsa anlaşılır da ufak olunca belli etmiyor. Ama aynen böle boyatıcam panjur siyah kalacak ve alttaki derin çizgiden itibaren boyasız kalcak aynı resimdeki gibi.şu an bende sadece kapı kolları arka plaka üstündeki çıta bagaj kolu boyalı.Ama finaller biter bitmez arabayı bu hale sokmak için kaportacımın yolunu tutacağım.