Forumdaki bir kaç kişi hariç (Koray gibi,Özgür gibi,Alper gibi...) diğer bütün Golf Mk4 sahiplerinin hiç biri efsane kasa olduğu için veya çok sevdiği için binmiyor Mk4'e kimse kimseyi kandırmasın arkadaşlar maddi gücü onu almaya yetmiş,elindeki parayla alabileceği en iyi araba o ara Mk4'müş almış.Ondan sonra bir fakir edebiyatı "Golf Mk4 efsane kasa o yüzden aldım"... Forumdaki herkese arabalarına harcamaları için 5'er milyar para versek forumun %98'i arabasını satar model yükseltir Aynı konuyu golfmk6.com da açsanız herkes size efsane kasa Mk6'dır der ne yazıkki öyle olmuyor o işler. Şimdi forumun mk4 sahipleri bana cephe alacaktır ama kusura bakmayın beyler dost acı söyler...
Dostum bizi teknik bilginle dovdun ve bilginin karsisinda saygiyla egiliriz ama senin fitilin kisa barutun fazla sanirim biraz? Su yukaridaki cumleler aracla ilgili bilgiler degil daha cok forumdaki insanlarla ilgili. Cok yakisikli olmamis. Bu forumda cokta alisik olmadigimiz bir tarz ve bu tarz konuyu sadece fenerbahce galatasaray muhabbetine cevirir.
Bu basliktakilerin anlayacagi sekilde soyleyeyim henuz 3 gunluk mazisi olanlardanim, teknik konulardan da zerre anlamam. Ben bu araci param buna yettigi icin degil yillarca bunu bekledigim icin aldim, 11 yil once ksk iskele onunde isiklarda onumden gecti, arka camurluktan tavana kadar cikan su depo kapaginin oldugu parca. Beyler ben bu parcaya bayildim
yerim teknigini ve kac kasa oldugunu. Deselerki golfIV efsanemi Gerge? Evet efsane derim cunku o parca bu kasadadir.
Bu isler beyler gonul isidir.
Uzun uzun yukaridaki iddiali cumlelere cevap yazmayayim ama sunu bilinki bu baslik teknik degil daha cok mental bir basliktir.
Ben ve diger insanlar bu basligi arada acip okurlar cunku hissedip anlatamadiklari seylerin baskalari tarafindan iki cumleyle nasilda guzel dillendirildigini okurlar, sadece kendilerinin hissettiklerini zannederler ama ortak duygular oldugunu gorurler. Bu forumu iki sey olusturuyor zaten, ortak dertler ve ortak hazlar. Ben acik soyleleyim okuyup okuyup egomu tatmin ederim bu baslikta ve sabah arabaya binerken "vayyy beee sen neymis be oglum" derim. Biraz duz adamimdir evet.
Bu baslik bu amaca hizmet eder.
Bu yuzden daha sakin olun.