Golf 4 ilk çıktığında 14-15 yaşlarında bir çocuktum. O günden beri dua ettim bu araba bir gün benim olsun diye. Arabayı her gördüğümde çevremdekilere "bir gün bu arabayı alacam, ama araba kaç yaşında olur ben kaç yaşımda olurum bilmiyorum" derdim. İşe girdikten altı ay sonra bir araba alabilirdim, ama ben 4 yıl sabrettim bu arabayı alabilmek için. Hamdolsun arabamı alalı tam bir yıl oldu. (Borcu hala bitmedi) Severek, beğenerek, şükrederek kullanıyorum. İleride arabamı değiştirmem gerekirse yine bir vw grubu alacağımdan eminim ancak porche yede binsem, Benim efsanem, göznurum, ilk aracım GOLF IV olacak!
Forumda kimseyi ayırıpda 3 günlük, beş günlük demek hiç hoş değil. (en yenilerden biriyim, 369 günlük golfçüyüm) Benim fikrim; golfü sadece araba diye kullanan, hastası olmayan, arabasını (fiziküstü boyutlarda) sevmeyen kimse yok bu forumda. Öyle adamların saatlerce forumda vakit geçireceğini, buluşmalara katılacağını hiç zannetmiyorum. Böyle gergin yazılar, yazana birşey kazandırmayacağı gibi, forumu kötülemenin de faydalı olacağını sanmıyorum. Forumun şu halinden memnun değilseniz, buyrun önerilerinizi, çabalarınızı görelim. Sadece eleştirmek, siyasilerimize özgü bir tutum olarak kalsın.