Gönderen Konu: Golf 4 Neden Efsane Kasa Olmuştur?  (Okunma sayısı 70220 defa)

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: -
Ynt: Golf 4 Neden Efsane Kasa Olmuştur?
« Yanıtla #98 : 10 Mayıs 2011, 19:30:48 »
mk4'de mk3'ün devamı o zaman efsane mk3 mü şimdi :(

dallasa döndü bu iş tartışmaya gerek yok golf değilmi hepsi efsane :D :D :D

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #99 : 10 Mayıs 2011, 19:45:31 »
kimseye sormaya veya bir yere gitmeye gerek yok, o veya bu degil üreticisi ondan efsane diye bahsediyor dahasi var mi? evet birçok kisi mk6 nin mk5 in devami oldugunu düsünüyor veya öyle saniyor halbuki vw yetkilileri mk6 üretilirken mk4ün baz alindigini açikça söylediler kaciniz bunu biliyor.  

harbiden şimdi farkettim,kim demiş ne zaman demiş nerede demiş Mk4 için efsane diye? VW'nin ürettiği hiçbir kasa için böyle bir tanımlaması yok olamazda. Zira böyle bir açıklama sonraki çıkarttığı modelleri kötülemek olur. Varmı bir delikanlı çıkıpta Mk4 Mk6'dan kalitelidir diyebilecek? Benim Mk4'ü kötülediğim falan yok arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın ama siz mk4 sahipleride araçlarını boş yere piyasaya en iyisi diye lanse etmesin. Diğer araç sahiplerine haksızlık oluyor. Biraz realist olun Allah aşkına biz Türk milleti olarak bir türlü bunu aşamadık,benim Mk3'üm vardı sattım askere gittim geldim 6 ay temiz mk3 GTI aradım bulamadım gittim Mercedes aldım,pişman oldum satacam yine Mk3 alacam ama ben Mk3 efsanedir diyormuyum tarafsız baktım gördüğümü bildiğimi söyledim efsane kasa diye bişey olacaksa Mk2 olmalıdır dedim. Açıkcada söylüyorum bugün dünya çapında hangi kasa Golf efsane seridir diye anket açılsın bir tek siz oy verirsiniz Mk4'e. Sadece siz değil Türkiye'de kimin arabası hangi kasa ise o kasaya verir. 3 günlük VW mazinizle herkese kafa tutmaya kalkıyorsunuz.

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #100 : 10 Mayıs 2011, 19:46:03 »
ne alakasi var yazdigin seyle benim söyledigimin seyin, öyle bir mantik kurdun :) o zaman hepsi mk1in devami degil mi zaten? bu konu böyle uzar gider bu forumda mk4ü olan veya fabrikasinin dedigi gibi efsane oldugunu düsünenler mk4 der , diger kullanicilar hepsi degil ama cogunlugu mk1 der ama mk3 efsane denmez. kusura bakmayin ama durum bu.

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #101 : 10 Mayıs 2011, 19:46:56 »
Dipnot: Golf Mk6'nın üretilirken Mk4'ün baz alındığını söylemişsiniz ya bakın altta ne yazıyor...
Tasarımı Walter'de Silva'nın yaptığı 6.nesil Golf, bir önceki A tipi PQ35 platformu üzerinde üretilmiştir. 2009 yılı World Car Of The Year, Euro NCAP Safest Car of the Year ödüllerini almıştır.

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #102 : 10 Mayıs 2011, 20:13:20 »
valla ben onu söyleyen yetkilinin yalancisiyim, baz alinirken oldugu gibi alacak degiller. uzatmayacam çünkü nedenini yazdim. takildigim birsey oldu 3 günlük vw mazisi var diye bana dediysen eger kirilirim çünkü büyük ihtimal ben senden daha eski vw ciyim ve aracimin degerini yükseltmek gibi bir niyetim yok zaten satmaya niyetimde yok her aracin bir ederi var lafla o ederi yükselmez, ki zaten satarsam yine bir mk4 alirim muhtemelen. cepten yaziyorum belki bazi seyleri eklemedim yazmamista olabilirim istemeyerekte olsa kirmissam kusura bakmayin.

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #103 : 10 Mayıs 2011, 20:19:07 »
valla ben onu söyleyen yetkilinin yalancisiyim, baz alinirken oldugu gibi alacak degiller. uzatmayacam çünkü nedenini yazdim. takildigim birsey oldu 3 günlük vw mazisi var diye bana dediysen eger kirilirim çünkü büyük ihtimal ben senden daha eski vw ciyim ve aracimin degerini yükseltmek gibi bir niyetim yok zaten satmaya niyetimde yok her aracin bir ederi var lafla o ederi yükselmez, ki zaten satarsam yine bir mk4 alirim muhtemelen. cepten yaziyorum belki bazi seyleri eklemedim yazmamista olabilirim istemeyerekte olsa kirmissam kusura bakmayin.

yok Birol 3 günlük lafım sana değildi,genelleme olarak söyledim. Sen,Koray,Alper,Özgür saygı duyduğum insanlarsınız araba ve özellikle mk4 merakınızla ama sitede bilip bilmeden herşeye yorum yapan hadi onu da geçtim bilenlerin yorumlarınıda ti ye alan çok var biliyorsun

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #104 : 10 Mayıs 2011, 20:23:23 »
ARKADAŞLAR    benim jeton şimdi düştü :  

VW GOLF efsanedir ...  Ayrım Yok.  
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #105 : 10 Mayıs 2011, 20:27:36 »
İlla ayırım olacaksa tabiki golf iv.
 Benim golfum olmadan once bana biri golf vi verse hediye olarak alır binerim severim oksarım amaa  golf iv'e sonsuz saygı duyarım 14 yıl once cıkmıs ama piyasada 2.el oto olarak ACAYİPP tarzı klası ve kalitesi var kusura bakma freegane.Biz 10 seneye yakın bosuna para biriktirmedik bi bildigimiz var herhalde değilmi.
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #106 : 10 Mayıs 2011, 21:47:27 »
yok Birol 3 günlük lafım sana değildi,genelleme olarak söyledim. Sen,Koray,Alper,Özgür saygı duyduğum insanlarsınız araba ve özellikle mk4 merakınızla ama sitede bilip bilmeden herşeye yorum yapan hadi onu da geçtim bilenlerin yorumlarınıda ti ye alan çok var biliyorsun

ama şimdi olmadı ki. daha öncbahsettim bu başlığı okurken de yazarken de keyif alıyorum demiştim. bu tür saldırgan bir üslup tutunmanıza ne gerek vardı? kim bu 3 günlük vw mazisi olanlar? kim kimi ti ye alıyor? hepi topu kaç kişiyiz bu başlığa yazan? arasından bir kaç ismi de hariç tuttuğunuzu yazarak diğerlerinin hepsini töhmet altında mı bırakıyorsunuz? söyledikleriniz kanun değil ki insanlar sorgulamadan kabul etsin. herkes kendi fikrini söylemekte özgür (elbette saygı sınırları çerçevesinde kaldıktan sonra). hayır saygı sınırlarını aşan üyeler varsa da söyleyin birlikte tavır alalım temizleyelim forumu el birliğiyle. yani hakikaten olmadı.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı gurkanpeker

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #107 : 11 Mayıs 2011, 02:52:59 »
evet arkadaslar bende tolgaya katılıyorum bu formda taraflı duşunen arkadaşlar var bizler 3 gunluk vw gencılere yardımcı olmak isteriz onlara laf sokmak değil ben 2001 yılından beri vw kullanıyorum benden mutlaka daha biligili arkadaslar var bır zamanlar bızde 3 gunluktuk ama kımse bole davranmadı

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #108 : 11 Mayıs 2011, 03:32:50 »
yok yok her şey para değil. araç işi zevk işi. nice mk4 sahibi görüyoruz internet ortamında ki adamın projesi için harcadığı para ile çok rahat ikinci el bir mk6 alabilir. bir kariyer değişikliği durumu söz konusu. o belli olduktan sonra mk1 alacağım. 2.5 - 3 civarı bir araç alıp üstüne 7-8 civarı bir harcama yapmayı şimdiden göze almış durumdayım. kayınbiraderlerime diyorum. şasisi sağlam. 1 sene masraf çıkartmayacak ucuz yollu bir mk1 arıyorum diyorum. ya enişte onların parçası pahalı üzer seni. üstüne az daha koy şahin filan al diyorlar bana.
ben 15 binden fazla harcadım benim androide dahada akıyor derenin suyu hangi golf kasasına daha çok para harcanıyor hangi kullanıcı daha çok vakit nakit sabır vs gibi işlemler yapıyor golfüne ise o kasa efsanedir.
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #109 : 11 Mayıs 2011, 04:01:46 »
Arkadaşlar biraz sakin  :D
Parası yettiği için kısmına ben katılmıyorum.Golf 4 ün sınıfında bir çok araç var piyasada ve 17-18 bin tlye çok rahat alınabilir ama biz hayranı olduğumuz için 3-4 bin tl fazladan vermeyi göze alıyoruz.
benim şahsen hayalimdeki araç vw scirocco'dur ve o aracı alana kadar sanırım severek bineceğim tek araç golf 4.

Çevrimdışı rbaydug

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #110 : 11 Mayıs 2011, 08:45:12 »
Golf 4 ilk çıktığında 14-15 yaşlarında bir çocuktum. O günden beri dua ettim bu araba bir gün benim olsun diye. Arabayı her gördüğümde çevremdekilere "bir gün bu arabayı alacam, ama araba kaç yaşında olur ben kaç yaşımda olurum bilmiyorum" derdim. İşe girdikten altı ay sonra bir araba alabilirdim, ama ben 4 yıl sabrettim bu arabayı alabilmek için. Hamdolsun arabamı alalı tam bir yıl oldu. (Borcu hala bitmedi) Severek, beğenerek, şükrederek kullanıyorum. İleride arabamı değiştirmem gerekirse yine bir vw grubu alacağımdan eminim ancak porche yede binsem, Benim efsanem, göznurum, ilk aracım GOLF IV olacak!

Forumda kimseyi ayırıpda 3 günlük, beş günlük demek hiç hoş değil. (en yenilerden biriyim, 369 günlük golfçüyüm) Benim fikrim; golfü sadece araba diye kullanan, hastası olmayan, arabasını (fiziküstü boyutlarda) sevmeyen kimse yok bu forumda. Öyle adamların saatlerce forumda vakit geçireceğini, buluşmalara katılacağını hiç zannetmiyorum. Böyle gergin yazılar, yazana birşey kazandırmayacağı gibi, forumu kötülemenin de faydalı olacağını sanmıyorum. Forumun şu halinden memnun değilseniz, buyrun önerilerinizi, çabalarınızı görelim. Sadece eleştirmek, siyasilerimize özgü bir tutum olarak kalsın. :)

« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2011, 08:48:47 Gönderen: rbaydug »

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: -
« Yanıtla #111 : 11 Mayıs 2011, 10:57:13 »
herkesin emeğine, bilgisine, harcadığı paraya, özverisine saygı duyuyorum ama 4-5 tane araba toplayınca kimse saffet üçüncü veya volkan ışık olmuyo. noluyo yani 5 tane araba toplayınca carroll shelby mi oluyoruz. tekrar söylüyorum yanlış anlaşılmasın kesinlikle benden çok çok fazla şey biliyorsunuz fakat kimse otorite değil. o yüzden illede benim dediğim doğrudur diğerleri bilmiyo demek yanlış bi davranış. burası bi forumsa herkesin görüşünü savunması en doğal hakkıdır fakat biraz saygı şart.