özgür gardaşım sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 50 demeye az kaldı benim maksadım modifiye degil çürügü carıgı olmasın ter temiz binelim diye yaptım gardaş sizin kadar okumuş degilim serde cahillikte var mazur gör ne olur
aman abim yorumlar yapıyoruz eleştiri yapıyoruz da yıkıcı eleştiri hiç birimiz yapmak niyetinde değiliz. o konuda rahat olsun yüreğin. Özgür kendisi de açıklayacaktır muhakkak. ben tahminimi söyleyeyim sadece. malum yazışma dilinde insanın eli pek varmıyor klavyeye kısaltmalar kullanıyoruz. yeri geliyor bu simgelerden kullanıyoruz. muhtemelen uzun yazmak istememiştir o simgeleri kullanmıştır.
albayım bir de senin yüreğin yeter. cahillik filan deme lütfen. ilim cehaleti alır eşeklik baki kalır demişler. ben nice ilkokul mezunları tanıdım nice üniversite mezunlarını cebinden çıkarır. nice üniversite mezunları tanıdım, insanlıktan nasip almamış, hem eşek hem cahil. gözünü seveyim deme böyle şeyler. burada hepimiz abi-kardeşiz. hiç birimizin içinde kötü niyet yok. emin ol.