arkadaşlar fk,sonar,junyan bunları kalitesi hepsinde aynı!ben zamanında bunlarla kafayı kırdım!
1. FK alman malı değildir,has tayvandır,ben aldım bundan 3 sene önce,daha piyasada yoktu 2 ay fk dan gelsin diye bekledim!kutunun üzerinde made in tayvan yazıyordu,sonra araştırdım,nasıl bizde jsv var uzakdoğudan mal topluyor,bu da alman firması uzakdoğuda mal yaptırıyor...
gelelim montaja orjinal farlar h4 bunlar ise h7 ne olacak şimdi?birisinde tek ampul var diğerinde çift,doğal olraka farın arkası büyüyecek ve kullanma klavuzunda yazdığı gibi farın arkasındaki arabanın plastik aksamı her iki taraftan avuç kadar kesilecek,sonra elektrik sistemi de bu farlar uyarlanacak!
2.sonar ve junyan bunlar zaten birbirinede benziyor,bunlarda uzakdoğu montajda ne atraksiyonları var bilmiyorum
ama tek bildiğim bunların hepsinin aynı merceği kullandığı,aydınlatmalarının çok kötü olduğu,
bendeki fk'ya xenon da taktım,şöyle söyliyeyim,orjinalinden iyi aydınlatıyor ama orjinal xenonlu bir aracın yanında durduğunuzda anya konya belli oluyor..
bir tavsiye eğer ben bunları kullanıcam diyorsanız megane 2 mercekleri (valeo),bunların mercekleri birbirine uyuyor,çapları aynı,farı açıp değiştirin farkı görün...