arkadaşlar;2000 model 1.6 AK HB polom var.aracım benzinli.geçen sene aldım,bir senedir kullanıyorum.3-4 ay öncesine kadar problemsiz çalışıyordu.sonraları
rolontide stop etmeye başladı.kırmızı ışıkta beklerken yoğun trafiklerde stop ediyordu ve birkaç kontakta zor çalışıyordu.bir gün yine öyle oldu ve hiç çalışmadı.10000 bakımını yaptırdığım servisi aradım geldi bir alet bağladı pedalların üstünden bir kapak çıkardı oraya bir makina ile baktı ve distribütör bozulmuş dedi.yenisi 600-700 lira civarı çıkma var elimde kazalı bir araçtan dedi 230 tl+el emeği 270 lira verdim çıkma taktırdım.2 aydır problemsiz bindim şimdi yine gariplikler başladı.bugün yine işten eve giderken 2.viteste seyir halinde stop etti çok sinir oldum.eyvah dedim.biraz bekledim sonra çalıştı ve aynı yere götürdüm.
distribiütörden yine dedi.bozulmak üzerere olabilir yine dedi.2.el parça olduğu için garantisi yok biliyosun dedi sıfır alırsan hiç problem olmaz dedi.600-700 tl ben nasıl vercem 270tl vermiştim çıkmaya zaten 1000tl etcek o zaman.bana bir akıl verin arkadaşlar.birde sıfır takınca promlem kesin hallolurmu?yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden....