Gönderen Konu: Arka koltuk tabanları su içinde kaldı. Ankarada bunu yapacak usta varmı???  (Okunma sayısı 2540 defa)

Çevrimdışı hurik

• Profili Görüntüle
Arkadaşlar merhaba.
2 ay önce 2001 model golf 4 comf. aldım.
Aşkımız son gaz devam ederken,
Bu sabah arabama bindiğimde, arka koltukların sol taraf tabanında su birikintisi gördüm.
Hemen forumu açarak siz değerli arkadaşlarımın tecrübelerine baktım.
Sanırım sorun su giderlerinin tıkanmasından kaynaklanıyor.
Şimdi sizden ricam, bu sorunu beni üzmeden, tek seferde çözecek Ankara'da usta tavsiye etmeniz.
Hepinize iyi günler ve iyi çalışmalar dilerim.

Çevrimdışı serhan61

• Yolu bilmekle yolda yürümek farklı şeylerdir...
    • Profili Görüntüle
merhabalar. öncelikle  aracın nerden su aldığı tespit edilmelidir.stoplardan tutun,arka silecek hortumlarına ve giderlerin hepsine bakılmalı benimde bir  kaç gün öncesşne kadar böyle bi sorunm vardı stoplardan akıp bagaj giderlerinden arka koltukların arka kısmına geliyordu.stopları söküp keçelerini slikonlayp tekrar taktık  ve giderleri temizledik herhangi bir problem kalmadı.

Çevrimdışı golf42001

• Profili Görüntüle
aynı sorun benim araçdada vardı sol arka koltugun önüne su birikiyordu altda tabalar var cıkarıp suyu boşalttım ustaya gittiiğimde ön camın ordaki giderler tıkandığını farketti çok basit bi işlem ince uzun bi tornavidayla giderleri şişledi ve su döktü davlumbazın ordan tekere doğru acayip bi pislik döküldü ve sorun çözüldü.....

Çevrimdışı yamyamin

• Profili Görüntüle
Arkadaşlar merhaba.
2 ay önce 2001 model golf 4 comf. aldım.
Aşkımız son gaz devam ederken,
Bu sabah arabama bindiğimde, arka koltukların sol taraf tabanında su birikintisi gördüm.
Hemen forumu açarak siz değerli arkadaşlarımın tecrübelerine baktım.
Sanırım sorun su giderlerinin tıkanmasından kaynaklanıyor.
Şimdi sizden ricam, bu sorunu beni üzmeden, tek seferde çözecek Ankara'da usta tavsiye etmeniz.
Hepinize iyi günler ve iyi çalışmalar dilerim.

Arkadaşların dediği yerleri kontrol etmelisin önce. Eğer yinede çözülmezse Ankara da Şaşmaz da Aydınlar Volkswagen var.. Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 6 Cadde 60. Sokak No:1/3 Tel: 278 12 34 Özlem Hanım 1 Yıl Garantili İşçilik Veriyorlar... Bende kendi başıma çözemedim oraya gittim şu an bişey yok..İnternetten Arkadaş tavsiye etti de sen hatırlarlar :)