Gönderen Konu: bora cam filmi-rüzgarlık-nikelaj-cd çalar.  (Okunma sayısı 5892 defa)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
bora cam filmi-rüzgarlık-nikelaj-cd çalar.
« : 30 Nisan 2011, 11:36:03 »
Arkadaşlar selam.. aranıza yeni katıldım öncelikle vw kullancısı olduğum için cok mutlu ve gururluyum :)  fakat birkaç sorunum var yeni aldığım 2000 comfortline 'ın bikaç eksiği var araç ilk kullanıcısı tarafından çok kullanılmamış sade bi garaj arabası. fakat bn kendime göre aracı düzenlemek istiorm. öncelikle cam filminden başlamalıym sizce kaç numara kullanmalıyım (araç siyah olduğu için çok boğmamalı bir de trafik ekiplerinin gözüne batmamalı) daha sonra şu yeni çıkan honda civic'lerde cok güzel cam rüzgarlıkları gördüm acaip hoş duruo böyle kıvrımlı ve oval şekilde acaba boraya da taksak hoş durur mu tabi boranın camları biraz daha keskin hatlara sahip doğan şahin gibi durmasından korkuorm :S bir de bu yan çitalar düz siyah renkte ben onları nikelajla kroma cevirmeyi düşünüyorm pahalı mı olur yaptıran var mı ? bir de son olarak cd çalar düşündüm ama pioner falan takma dediler bu merkezi kilit sistemi teyp beynine mi bağlı cd çalar taktırırsam merkezi kilit kodu değişir mi ? yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum....

Şimdiden teşekkürler...
Volkswagen Forever.....SOL ŞERİTLER BİZLERE AİT....  8)
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
Ynt: bora cam filmi-rüzgarlık-nikelaj-cd çalar.
« Yanıtla #1 : 30 Nisan 2011, 11:38:57 »
arkadaşlar unutmadan bir de far temizleme konusunda fikri olan var mı xenon taktırmalı mıyım farları açtırma diyen arkadaşlar var sizce ne yapmalyım ?
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 01 Mayıs 2011, 01:20:31 »
sol şeritleri at bence kafandan yersiz ve gereksiz hız felakettir ;) cd çalarda pioneer bak 1 numara cam filmi çektir nikelajdan uzak dur iyi bir kaporta boya servisine git aracın rengine boyat çıtaları cam rüzgarlığı takma bence şahin gibi duruyo araba kilit sistemiyle teybin alakası yok farklı mekanizmalara sahipler far temizlğinide autokingde çiftini 130tlye yapıldığını duymuştum :)
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 02 Mayıs 2011, 00:16:37 »
sol şeritleri at bence kafandan hız felakettir
:tamamdir
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2011, 13:42:11 Gönderen: maverick »
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

Çevrimdışı EsatTR55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 05 Mayıs 2011, 00:13:17 »
arkadaşlar unutmadan bir de far temizleme konusunda fikri olan var mı xenon taktırmalı mıyım farları açtırma diyen arkadaşlar var sizce ne yapmalyım ?

Far temizleme için eski konularda paylaşılmış bilgiler vardı sanırım. Kaportacılardaki sulu zımpara tekniği ile sararmaları yok edip polisaj ile pasta cila atıyorlardı. zımparanın numarasına dikkat edin uyarmışlardı çizikler kalıcı olur diye

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 05 Mayıs 2011, 00:46:02 »
sol şeritleri at bence kafandan yersiz ve gereksiz hız felakettir ;) cd çalarda pioneer bak 1 numara cam filmi çektir nikelajdan uzak dur iyi bir kaporta boya servisine git aracın rengine boyat çıtaları cam rüzgarlığı takma bence şahin gibi duruyo araba kilit sistemiyle teybin alakası yok farklı mekanizmalara sahipler far temizlğinide autokingde çiftini 130tlye yapıldığını duymuştum :)

:tamamdir  :tamamdir  :tamamdir
quattro