aynen katılıyorum abi.gençlikte olsa önce düşünmek lazım napıyorum diye.
Bakmayin benim boyle konustuguma bende ara sira raydan cikip sacma sapan makaslara-hiz denemelerine-kapismalara giriyorum.Fakat daha sonra pisman oluyorum.Ben ne yaptim diye kiziyorum kendi kendime.
Insan direksiyon basindayken biraz da araclara karsi tutkusu varsa cogu seyi unutuyor.Ama hic olmadi kendimizi unutsak bile geride birakacagimiz ailemizi-arkadaslarimizi-kiz arkadasimizi vs... dusunmemiz gerekiyor.
Burdan bir arkadasim daha 1 hafta once kaza yapti.Sehir disinda 90-100 km hizla ilerlerken geceleyin fari yanmayan ve uzerinde 3 tane cocugun bulundugu bir motosiklete carpti.Motor tali yoldan ana yola cikarak arkadasin onune cikiyor birden bire.Arkadasta geceleyin motorun fari olmayinca fark edemiyor ve kurtarmaya calisiyor.Fakat nafile.Motosiklete carpiyor.Sonuc ne oldu diye merak ediyorsunuzdur?
--Motordaki 2 cocuk vefat etti biriside yarali.
Bakiniz burda kim suclu diye birseye deginmiyorum.Motosiklet %100 suclu bulunmus ama bu neyi degistirir.Henuz 15 ve 17 yasinda olan iki tane cocuk vefat ediyor sonucta.
Trafikte ne zaman ne olacagi belli olmuyor.Bazen hizli gidersiniz cok tehlikeli kullanirsiniz fakat basiniza hicbirsey gelmez ama bazende siz istediginiz kadar dikkatli gidin gelir birisi sizi bulur...
Biz elimizden geldigi kadar dikkatli olalim gerisi Allah a kalmis.