Gönderen Konu: selam, gri golf4 1.9tdi 2000  (Okunma sayısı 5530 defa)

Çevrimdışı ozkan golf4

• Profili Görüntüle
selam, gri golf4 1.9tdi 2000
« : 07 Mayıs 2011, 13:56:50 »
arkadaşlar merhabalar. ben özkan,
2010 aralık ayında gri renk 1.9 tdi comfortline golf4 sahibi oldum. o zamandan beri forumu ilgiyle takip ediyorum, bilmediğim birçok şeyi öğrendim buradan araç hakkında, tosunum şu anda orjinal halde ve öyle kalmasını umuyorum. ama rahat duramadım fotoşopta nasıl durur diye merak ettiğim için bi golf5 farı ve karbon kaplama falan nasıl durur diye bi denedim. görsellerini ekliyorum, merak edenlere kaynak olsun. bence golf5 farının alttan uzun sarı rengi ve karartılmış hali çok yakışıyor. kaza bela olmazsa ben değiştirmeyi düşünmüyorum ama dediğim gibi duramadım yaptım. tosuna şu ana kadar neler yapıldı anlatayım. bagaj havuzu alıcaktım vazgeçip halıflex aldım köşelerden bi 5 cm kıvırıp kenar destekli yaptım hoş oldu. farlar çok kötü gösteriyordu gece kör gibiydi, bosh plus 90 h7 ve osram night breaker h1 aldım taktırdım. eskiye göre daha iyi oldu görüş. ayrıca xenon yaptırmaktan çekiniyordum dağılma olur diye ama bu normal ampülleri taktırırken far ayarı yapıldı , çizgi halinde kesildi ışık bi noktadan sonra. yani far ayarınız düzgünse ve o hat çok ileride değilse xenon karşıyo rahatsız etmez diye düşünüyorum.
aracım 12 yaşına girdiğinden vergisi bu sene 500 gibi bişey Allahtan. bakalım yeni düzenlemeyle ne olucak seneye, emisyon yaş falan düzenlemesiyle.
tosunumda kaput haricinde hiç boya yok. kaputta zaten şimdi bile ufak tefek taş izleri var. onları bu minik rütuş boyası ile dürtüyorum gördükçe. nigrin nanotec cila aldım ama henüz havalar dolayısıyla uygulamak nasip olmadı.  kadife koltuk kılıfları gerçekten çok sağlammış bu arada,  yeni gibi duruyorlar. ilerde detaylı fotoğraflar ekleyeceğim. aracı zaten biliyordum ama kullandıkça daha çok seviyorum. yakıt katkısı olarak eurodizele motorsilk dizel yakıt katkısı kullanıyorum arada. yağlama için enjektöre falan. bilmem faydası olurmu. bide yağ değişiminden sonra motorsilk uygulamıştım. süper hüper fark görmedim motor sağlam olduğu için sanırım. ama belki kurum bağlamamasına katkıda bulunabilir diye yaptım. yağ olarak mobil1 5-30 emisyon temizleyici bi model var ondan kondu. şu an çok akışkan bi yağ ama leş gibi simsiyah oldu bile temizlediği için. ustam bi 5000 yap gel boşaltalım yenileyelim onu demişti yakında değişicek tekrar. aldığımda araçta sabahları zor çalışma problemi vardı kurumdanmış. açıldı motor üstü kısminda bu pistona benzeyen parçalar falan simsiyah olmuştu onlar değişti carbon clean falan yapıldı.  şu an çok iyi durumda Allaha şükür.
aracıma yapmayı düşünmüyorum bu fotodakileri sadece fikir olsun diye yaptım. bu arada tampon ve yandaki siyah çizgileri boyatmak hakkaten daha tok gösteriyor aracı.
hepinize selam ederim.

maşallah diyelim nazar değmesin.
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2011, 06:16:30 Gönderen: ozkan golf4 »

Çevrimdışı nihilist_deniz

• Profili Görüntüle
Ynt: selam, gri golf4 1.9tdi 2000
« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2011, 15:46:42 »
Hayırlı uğurlu olsun arabanız....
Arabanız renk olarakta baya hoş. photoshop uygulamarrıda güzel dürüyor özellikle farlardaki uygulama.
Arabanızla keyifli anlar yaşamanız dileğiyle.
Golf: O bir tutku

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2011, 17:52:50 »
Aracınız hayırlı olsun güle güle kullan.
dediğin gibi çıtaları,kapı kollarını ve aynaları boyatırsan araç cidden çok daha güzel gözükür.  :tamamdir

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2011, 18:03:26 »
kapıkollarıcıtalarboyanacak-plaka app vecercevesiz olacak-arka stopta turuncu çizgi varsa yok edilcek- ciftli egsoz alınacak ilk etap.
sonra on far karartılır-zenon-film -sis farı sonrada istege baglı jant takılır mesele biter gibi gibi...
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2011, 18:04:05 Gönderen: hakkihakan »
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı serhan61

• Yolu bilmekle yolda yürümek farklı şeylerdir...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 07 Mayıs 2011, 18:10:53 »
benim arcımda tdı aramıza hoş geldiniz...