Gönderen Konu: Golf GT Mk1 Genel Bakım ?  (Okunma sayısı 20793 defa)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: Golf GT Mk1 Genel Bakım ?
« Yanıtla #56 : 11 Mayıs 2011, 16:24:19 »
5. vites 50 ile git seninkide yakar :D :D :D  1600cc karburatörü 10 nuamara ayarlı bir mk1 uzun yolda sabit devir tutarsanız  35krş şuanki benzin fiyatı ile gider.
Karburatörün ayarına baktırdım adam dedi süper değerleri çok güzel hiç oynama dedi  :) 5. Kaç devirse gitmemi öneriyorsun  :melek:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #57 : 11 Mayıs 2011, 16:39:00 »
herhangi bir yokuş olmayan dümdüz yolda kullanacak olursan 85-90 km arası sabit hızda 2500-3000 rpm ye tekabül eder. 100den sonra yakıt miktarı ciddi oranda artar.

yakıt düşürmek için araç yakıt hava filtresi bakımı kadar özellikle ani hızlanmalarda gaza fazla yüklenmemek de en etkili faktör. düz yolda hız yapılacak olursa araç gittiği kadar yakar. yaktığı kadar gider. ama ani hızlanmada gaza fazla yüklenmek, yakamadığı yakıtın faturasını da ek olarak yükler.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 11 Mayıs 2011, 17:00:57 »
herhangi bir yokuş olmayan dümdüz yolda kullanacak olursan 85-90 km arası sabit hızda 2500-3000 rpm ye tekabül eder. 100den sonra yakıt miktarı ciddi oranda artar.

yakıt düşürmek için araç yakıt hava filtresi bakımı kadar özellikle ani hızlanmalarda gaza fazla yüklenmemek de en etkili faktör. düz yolda hız yapılacak olursa araç gittiği kadar yakar. yaktığı kadar gider. ama ani hızlanmada gaza fazla yüklenmek, yakamadığı yakıtın faturasını da ek olarak yükler.Doğru diyosun abi hava filtresi yağ yağ filtresi bujiler yakıtı etkileyecek faktörlerin hepsi değişti yola çıkmadan hava filtresini tekrardan değiştirirm marşa basarım :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???