Gönderen Konu: MK 4 GTİ nin MK 3 GTİ den farkları benzerlikleri  (Okunma sayısı 6142 defa)

Çevrimdışı SPARTA

• Profili Görüntüle
MK 4 GTİ nin MK 3 GTİ den farkları benzerlikleri
« : 06 Mayıs 2011, 22:24:55 »
Arkadaşlar MK 3 GTİ saibiyim. Hiç Golf 4 kullanmadım. Bilgi sahibi olmak adına bu başlığı açtım. Yorumlarınız için sağolun.
Öncelikle farklı yönleri Agu kodlu 1.8 motor daha az yakıt tüketme, İç dizayn ve konfor Aydınlatma ışıkları perde hava yastıkları,yine ön ve arakada bardaklıklar
Plastik motor koruma kapak ve aksamları bu yönler farklılığı gibi duruyor.
Merk ettiğim golf  Comfortlinedeki olumsuz yönlerin Golf 4 gtilerde bulunup bulunmaması, örneğin şanzıman sorunu, virajlra hızlı girişteki yol tutuşu, soyulan iç plastik aksam, süspansiyon zayıflığı, MK 4 GTİ lerde var mıdr. MK 4 gti nin mk3 gtiye göre daha seri olma v.s olumlu ve olumsuz yönleir nelerdir?

Çevrimdışı SPARTA

• Profili Görüntüle
Ynt: MK 4 GTİ nin MK 3 GTİ den farkları benzerlikleri
« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2011, 22:53:44 »
Golf 4 gti kullanan pek yok. Darknight kardeş haricinde.Neden 4 kasa Comfortline çıok tutuluyor anlamadım.4 kasanın gtisi pek yok forumda da yok. Sanırım 1.8 motor olması biraz da pahalı olması.

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2011, 22:55:37 »
Krize denk geldiği için yok.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı SPARTA

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2011, 23:12:23 »
Highline çizgi olarak gtiye en yakın duruyor.Highline de de bir gti çizgisi var. 125 beygir 20 valf.kullanmadım hiç.

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 08 Mayıs 2011, 21:50:50 »
MK3 GTI kullandım MK4 Comfortline kullandım sportif olarak MK3 çok daha üstün ama konforlu olsun diyorsan MK4  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı SPARTA

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 08 Mayıs 2011, 23:42:26 »
Forumda efsane golf 4 ün  olumsuz yanlarını okuyunca biraz morali bozuluyor insanın. MK 4 GTİ da sporla konforu birleştirilmiş sanırım. Sportif yanı  mk3 e göre biraz daha hafif kalmış. Pek kimsede de yok.Ghost kardeş daha önce foruma yazdıklarında mk4 ün  biraz hantallığından bahsetmiş.sanırım haklılar da.tabi ki bu kıyaslama mk 3 e göre :)

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 09 Mayıs 2011, 12:57:37 »
olumsuz yanlarına bakma
olumlu yanlarına bakılınca, onlar devede kulak kalıyor.
kim demişl sportif değil diye, 1.8T gibi bir motoru yüklemek varken, atmosferik motorla uğraşılmaz  :D

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 09 Mayıs 2011, 13:34:53 »
olumsuz yanlarına bakma
kim demişl sportif değil diye, 1.8T gibi bir motoru yüklemek varken, atmosferik motorla uğraşılmaz  :D

;)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 09 Mayıs 2011, 20:45:36 »
olumsuz yanlarına bakma
heeeç yani ;D
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı MECOO

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 10 Mayıs 2011, 03:44:00 »
MK3 GTI kullanmadım, ama MKIV Golf 1.6 ile MKIV Golf 1.8T GTI arasında dağlar kadar fark var.

Özellikle, GTI da olan özellikler hakkındaki bilğiler. (Sunroof, yol bilgisayarı, yağmur sensörü gibi ortak özellikleri yazmıyorum)

İç donanım: Rocaro spor koltuklar yolda sizi devamlı dinamik durmanızı sağlıyor. Çogunlukla deri koltuklu (bendeki en azından öyle) kapı iç döşemelerde deri, koltuklarla uyum içerisinde. Koltuk ısıtması ap ayrı bir keyif. Standar 4 hava yastığı. Maun kaplama ayrı bir ağırlık veriyor. (ama yinede kapı kollarının soyulması gibi kronik sorunları mevcut)

Mekanik (motor, süspansiyon):  Motor standart 150hp veya 180hp ile sınırlandırılmış.  ;) 1.8T lerin en iyi motoru olan AGU motor inanılmaz dayanıklı ve son derece güçlü bir motor. Orjinal kol ve piston ile 300hp üzerinde kullanıma dayanabilen bir motor çeşididir.
Vites aralıkları 1.6 lardan çok kısa ve sıkıntısız. Süspansiyonda yine 1.6 lardan daha sert buda virajlarda içinizin daha rahat etmesini sağlıyor (ama tabi yetinmek size kalmış :) bence dahada iyi olabilirdi  )

Dış donanım: Mercekli xenonlu farlar + far yıkama ve GTI cant dışında başka ekstra bir değişiklik yok.

Saygılar.

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #10 : 10 Mayıs 2011, 09:10:53 »
25'inci yıl Anni GTI olaya noktayı koyan GTI'dır yalnız  :sevgi:
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 10 Mayıs 2011, 10:58:35 »
doğru söylüyorsun pasa. 180hp 6 ileri 1.8T ile 150hp 6 ìleri 1.9TDI ve daha bir sürü özellik :) diger gti larin normal golflerden motor disinda pek bi farki yok, hatta üst model düz golfler daha dolu olabiliyor...