Gönderen Konu: Bu Cabrio İçin Yorumunuz Nedir?  (Okunma sayısı 25365 defa)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bu Cabrio İçin Yorumunuz Nedir?
« Yanıtla #28 : 11 Mayıs 2011, 17:38:08 »
Volkswagen Golf 1.6 GL 1985 Model 12.800 TL Sahibinden satılık sıfır Beyaz renk
En yakın zamanda sahibini arayıp cabrionun yanına gidicem  >:D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #29 : 11 Mayıs 2011, 20:38:22 »
TUV'e gittiğimde biri geldi yanıma hastayım bu arabalara bi tane var Mudanya'da dedi hemen çaktım bu olduğunu ama seninki kadar düzgün durmuyo falan dedi bi bakmak lazım aslında gönüllü arayan var mı  ::)

Hadi lem  :p :p
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 11 Mayıs 2011, 20:41:01 »
TUV'e gittiğimde biri geldi yanıma hastayım bu arabalara bi tane var Mudanya'da dedi hemen çaktım bu olduğunu ama seninki kadar düzgün durmuyo falan dedi bi bakmak lazım aslında gönüllü arayan var mı  ::)

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 11 Mayıs 2011, 21:48:33 »
Napayım abi inanman için kendimim asayım  ;D

Çevrimdışı cnr_mk1

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 11 Mayıs 2011, 23:38:41 »
Yaz gelsin illa haberi gelir bana meak etme yada ben onu yakalarım bi yerlerde  :halazn:
tamamdır gökhan hemen bana dönersin duruma göre.anlaştık  :tamamdir

Volkswagen Golf 1.6 1983 Model 8.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk

erşan abi önerdiğin araç hakkında ne düşünüyorsun kaba taslak bi yorum yapsan fiyat olarak kaça alınsa idealdir?

iç döşeme hariç bu fiyata çok iyi alınır bence :tamamdir
evet iç döşemesi pek hoş deil kalan kısımlarda fena durmuyor bence.

Volkswagen Golf 1.6 GL 1985 Model 12.800 TL Sahibinden satılık sıfır Beyaz renk
En yakın zamanda sahibini arayıp cabrionun yanına gidicem  >:D

sanki bbs yoktu daha önce 14000 civarı yazıodu bu arac sahibindende.güzel ama paramız yetmez gökhancım  :)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 12 Mayıs 2011, 07:54:48 »
ewt aga üzerinde başka jantlar vardı 13 istiyolardı yeni sahibiyle muhabbeti kurdum bile ;D

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 12 Mayıs 2011, 09:15:31 »
 Bakmakta fayda var. Resimlerde araç diri duruyor.. Ama bursa plaka gördümüde korkuyorum.. Bursaya araba bakmaya nezaman gitsem hep hüsran yaşadım.

Fiyatı ile değerlendirirsek mutlaka eksiklikleri vardır buna göre hesap kitap yapmak lazım aldığın fiyat ve yapıcağın masrafı değerlendireceksin ama dediğim gibi canlısı herzaman en önemlisi... Gökhanın aracı paspal gözüksede aracın canlısı 30 luk kadın gibi..

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 12 Mayıs 2011, 19:47:28 »
Bakmakta fayda var. Resimlerde araç diri duruyor.. Ama bursa plaka gördümüde korkuyorum.. Bursaya araba bakmaya nezaman gitsem hep hüsran yaşadım.

Fiyatı ile değerlendirirsek mutlaka eksiklikleri vardır buna göre hesap kitap yapmak lazım aldığın fiyat ve yapıcağın masrafı değerlendireceksin ama dediğim gibi canlısı herzaman en önemlisi... Gökhanın aracı paspal gözüksede aracın canlısı 30 luk kadın gibi..
Erşan abimm bugün gittim gördüm bindim ve tek kelime MÜKEMMEL orjinal olmasına göre gerçekten çok temiz bir araba sahibiylede konuştum ama müsait olmadığı için babasını yönlerdirdi babasının yaşı büyük olmasına rağmen arabadan anlayan ve çok orjinalci biri bende kırmızısı var deyince hemen çaktı mevzuyu o kırmızı senin mi onuda çok beğeniyorum bi gün görelim falan dedi muhabbet bayağı koyulaştı bi gez gel bakalım dedi bindim marşa bastım mükemmel biraz ısıttım viteslerde gram boşluk yok tık tık geçiyor belliki vites tamir takımı yenilenmiş bakımları yapılmış motordan her hangi ses vs gelmiyordu çalışırken zorlanmadı hızlanması biraz ağır kalıyor onlarda jantlar yüzünden 16inc BBS RS replika jant önler 195/45/16 arkalar 215/40/16 özellikle 1-2 çukura girdim tabiki bu güzel hanım efendinin canını yakmamak kaydıyla tık ses gelmedi ama tek başıma olmama rağmen ufak bir kasisten geçtim lastik sürttü  ::) Arabadan indim Haluk nasıl dedi elimle OK yapıp mükemmel ötesi dedim çünkü gerçekten öyle benim kızla takas edesim geldi  :D Caner şimdi resimleri eklerim buraya  :tamamdir

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 12 Mayıs 2011, 20:04:27 »

Alet bu arkadaşlar kız gibi Maşallah  :sevgi:

Çevrimdışı cnr_mk1

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 13 Mayıs 2011, 00:23:29 »

abi valla bende fazla ısınamadım içi vs beni biraz önyargıya sürükledi.fotoğraflarda başka gözüküyor canlı canlı başka gözüküyor her araç.gökhanın bu aracı görme şansı varmı acaba? bi fikir edinmiş olurdk.

Erşan abimm bugün gittim gördüm bindim ve tek kelime MÜKEMMEL orjinal olmasına göre gerçekten çok temiz bir araba sahibiylede konuştum ama müsait olmadığı için babasını yönlerdirdi babasının yaşı büyük olmasına rağmen arabadan anlayan ve çok orjinalci biri bende kırmızısı var deyince hemen çaktı mevzuyu o kırmızı senin mi onuda çok beğeniyorum bi gün görelim falan dedi muhabbet bayağı koyulaştı bi gez gel bakalım dedi bindim marşa bastım mükemmel biraz ısıttım viteslerde gram boşluk yok tık tık geçiyor belliki vites tamir takımı yenilenmiş bakımları yapılmış motordan her hangi ses vs gelmiyordu çalışırken zorlanmadı hızlanması biraz ağır kalıyor onlarda jantlar yüzünden 16inc BBS RS replika jant önler 195/45/16 arkalar 215/40/16 özellikle 1-2 çukura girdim tabiki bu güzel hanım efendinin canını yakmamak kaydıyla tık ses gelmedi ama tek başıma olmama rağmen ufak bir kasisten geçtim lastik sürttü  ::) Arabadan indim Haluk nasıl dedi elimle OK yapıp mükemmel ötesi dedim çünkü gerçekten öyle benim kızla takas edesim geldi  :D Caner şimdi resimleri eklerim buraya  :tamamdir

ahh bee gökhanım içimi parçalıyorsun benm param yetmez ona be.benim kala kala bi golf 2im kaldı onu satıp almayı düşünüyorum.en kötü zamanda şuan bi alıcı için. fiyatların yükselme zamanı yaz geldi artık kafama yatan bi araç bulursam hemen mk2 me elveda demek zorundayım.birkaç kişi istiyor ilk onlara soracam sonra olmazsa ilan vercem artık

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 13 Mayıs 2011, 10:49:29 »
abi valla bende fazla ısınamadım içi vs beni biraz önyargıya sürükledi.fotoğraflarda başka gözüküyor canlı canlı başka gözüküyor her araç.gökhanın bu aracı görme şansı varmı acaba? bi fikir edinmiş olurdk.

ahh bee gökhanım içimi parçalıyorsun benm param yetmez ona be.benim kala kala bi golf 2im kaldı onu satıp almayı düşünüyorum.en kötü zamanda şuan bi alıcı için. fiyatların yükselme zamanı yaz geldi artık kafama yatan bi araç bulursam hemen mk2 me elveda demek zorundayım.birkaç kişi istiyor ilk onlara soracam sonra olmazsa ilan vercem artık
Göster bakayım hangi araca bakma imkanım var mı  :) ilk boş bulduğum vakit gider bakarım hangisiymiş o :melek:

Çevrimdışı cabrio63

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 13 Mayıs 2011, 11:12:06 »
o beyaz cabrio belkide tr deki en orjinal arabalardan...

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 13 Mayıs 2011, 12:57:35 »
+16 :tamamdir

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 13 Mayıs 2011, 19:12:59 »

Bide koyu metalik gri USA model var oda senelerdir 10bin e satılık ama ilanını bulamadım..