Gönderen Konu: Bu Cabrio İçin Yorumunuz Nedir?  (Okunma sayısı 25391 defa)

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 1.4 TSİ 160 HİGLİNE
Ynt: Bu Cabrio İçin Yorumunuz Nedir?
« Yanıtla #14 : 10 Mayıs 2011, 20:53:11 »
çok masrafı var her yeri boya ve macun arabanın hatları bile yamuk duruyo artı tavan sıkıntı yanlardan açma yapmış 80 km/s den sonra rüzgarla arkadaş olursun yıkama yaparken sende içine bi şampuan la girersen ikiniz bi arada çıkarsınız.ona bu parayı verene kadar az daha yukarı çık bu arabayı al derim...
Volkswagen Golf 1.8 Cabriolet 1988 Model 10.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
bu yıkama olayını çok tuttum süper yaaa ;D ;D ;D

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 10 Mayıs 2011, 21:05:02 »
ya biz millete ölücü diyoz asıl ölücü içimizdeymiş de haberimiz yok :D :D :D
Bizimkisi ölücülük değil ticaret  :D Hem suç bizde değil hakettiği paradan yüksek fiyatlar isteyen sahiplerde  :tavkiss:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 10 Mayıs 2011, 21:06:09 »
bu yıkama olayını çok tuttum süper yaaa ;D ;D ;D
Doğru ya doğru abi benimde tentemin durumu kötü bende tenteme hiç su tutamıyorum yoksa koltuklar falan hemen ıslanıyo  ;D Sadece kasayı yıkıyorum camları casille siliyorum tenteyide arap sabunuyla parlatıyorum  :melek:

Çevrimdışı cnr_mk1

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 11 Mayıs 2011, 00:15:19 »
evett tekrardan selamlar herkese.işten bu saatte geldim kusura bakmayın...
caner abı sahıbındendekı tek LPG siz ve orj olan cabrıo benden evet  :)
güzel kardeşim valla bende pek emin deildim sitedeki bilirkişi abi ve kardeşlerime sorayım dedim ama yorumlar pek parlak deil.

cihan'ın biliyor olması lazım bunu ona bir sorun
abi saolasın ben nete girene kadar cihan abi yazmış zaten.tşkrler ilgin için.

çok masrafı var her yeri boya ve macun arabanın hatları bile yamuk duruyo artı tavan sıkıntı yanlardan açma yapmış 80 km/s den sonra rüzgarla arkadaş olursun yıkama yaparken sende içine bi şampuan la girersen ikiniz bi arada çıkarsınız.ona bu parayı verene kadar az daha yukarı çık bu arabayı al derim...
Volkswagen Golf 1.8 Cabriolet 1988 Model 10.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
abicim ilgin için saolasın.sanırım arabayı görmüşsün sen ki bu kadar bilgiye sahipsin ben vakit ayırıp gidememiştim gitsemde hüsrana uğricaktm desene.herzamanki gibi mal sahibi bana malını metetti diyelim ozaman.mal sahibine kalsa sadece iç döşeme istiyordu kazası belası yoktu tabi yaşından dolayı boyaları mevcut olduğunu sölemişti.
diğer aracın sahibiyle de görüştüm o son fiyat 9500 TL olur diyor.o araç kendini gerçekten gösteriyor süphesiz.sadece dediki araç sahibi öncesinde griymiş siyaha boyanmıs döşeme sökülünce farketmiş .3yıl önce istanbuldan almış 8500e.fakat 3yıl önce o araç 7000 TL yazıyordu sahibindende.istanbul kadıköydeydi sanırım yada acıbademde.neyse ki ilgin için teşekkür ederim.

ya da bunu sıkı bi pazarlık et 5000 tl ye alırsan 5000 tl de sen masraf yap gölüne göre bin...
Volkswagen Golf 1.8 Cabriolet 1985 Model 5.499 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
bu aracıda sanırım hasan ali ya bakmıs ya baktırmıs kasaplar tarafından toplanmıs zaten araç griden daha beter belli ediyor kendini  :-\

aga naptın sen o araba alınır mı :d sağ taraf resmen macunun içine düşmüş gibi :)) sıyah olan çok güzel .
valla onur fotolar eski fotoları 1 yıl öncede bu fotolar vardı nette.belki dedim pasta cila yeni boya felandır hani macun olduguna emin olamadım.gidip görseydik anlicaktık macun oldugunu  :D benim siyaha param yetmez herhalde ya  ;D

siyah kusursuz.
evet abi bu konuda hemfikiriz sanırsam  :) sadece sahibi komple boyandığını daha öncesinde gri oldugunu döşemeyi sökünce anladığını söyledi..ama pekte önemli degil kupası dri hiç yoktan.

Cihan abiye katılıyorum aga senin gösterdiğin aracın linkini ilk açtığımda hemen anladım çok düzgün bişey olmadığını  :saskin: Aracı canlı canlı gördüm ama Cihan abinin dediği gibi tentenin durumu çokta iyi değil bagaj kapağındaki yazıların deliklerinide kapattıklarına göre boyanmış zaten duruşundan belli arka tarafa baktın mı bi garip duruyor bayağı macun var gibi ama siyah çok güzel LPG olmasa inan ben bile düşünebilirdim  :) Cihan abinin gösterdiği kırmızıyıda görenler var kasaplar toplamış sahibindende bi tanede beyaz vardı bide ona bak istersen linkini bulursam koyarım buraya  :tamamdir
gökhan valla fotoğraflardan emin olamadım mal sahibinin laflarına inanmak zorundayım aracı görene kadar.onun dediklerini ilettim sizlere.tabiki adam malını metedicek. diğer beyazı da  gördüm yeni verildi ilanı daha 1 haftalık fakat modelinin düşük olması biraz canımı sıkıyor.yinede aklımda ama.saolasın.

Volkswagen Golf 1.6 GTi 1982 Model 7.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Benim monitör biraz kayık fazla detaylı göremiyorum ama buda fena durmuyor bununda fiyatı düşük olsa bi jant bi tente+döşeme tama m  ;)
gökhan ozaman siyahı almak daha mantıklı siyahla aynı paraya gelir zaten  :D

Bu araba çok şahane duruyor +1 :tamamdir
bu konuda hemfikiriz abicim.ama beni biraz fiyatı aşıyor sanki.

biliyorum bu arabayı eski zeytinburnulu olarak :) abi bu araba 2 seneye yakın yattı lastiği patlak yani biraz bakımsız halde sonradan boyadılar falan ama son durumu hakkında bilgim yok. motorunu topladılarmı naptılar hiç bilmiyorum
sahibi motorunda bi sorun olmadığını söyledi.yani sıfır motor yapıldı veya yapılmadı demedi.sanırım boyayan toparlayanda pek becerememiş vwtr onayından geçemedi  :)
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2011, 00:18:52 Gönderen: cnr_mk1 »

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 11 Mayıs 2011, 00:20:23 »
Aga eski model arabada model takıntın olmasın  :-\ Biz gene nette bakınalım denk gelirse içine sinen görürsen koy buraya kabataslak güzelse ara sor bilgi al mekan kime yakınsa diğer VW'ci abilerimizde yardımcı olur bizden biri bakar yada baktırır en azından bilgi sahibi olursun Bursa'da varsa ben seve seve yardımcı olurum  :tamamdir

Çevrimdışı cnr_mk1

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 11 Mayıs 2011, 00:30:42 »
Saolasın Gökhancım.sıkıntı yok zaten aracı paylaşmadan fikir edinmeden adım atmam Allah ın izniyle...

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 11 Mayıs 2011, 00:32:46 »
Saolasın Gökhancım.sıkıntı yok zaten aracı paylaşmadan fikir edinmeden adım atmam Allah ın izniyle...
Gürcan abinin Cabrioya çok niyetlendin ama kısmet oda yok ne zamandır haberinide almıyorum kimseden neyse havalar ısınsın bizim MK1 Cabriolar fare gibi çıkar piyasaya hepsini tek tek avlarım bu sene sırf benim borum ötüyo ben sezonu kıştan açtım  ;D

Çevrimdışı cnr_mk1

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 11 Mayıs 2011, 00:37:27 »
Gürcan abinin Cabrioya çok niyetlendin ama kısmet oda yok ne zamandır haberinide almıyorum kimseden neyse havalar ısınsın bizim MK1 Cabriolar fare gibi çıkar piyasaya hepsini tek tek avlarım bu sene sırf benim borum ötüyo ben sezonu kıştan açtım  ;D
gürcan abi en sonunda telefonlarada cevap vermez oldu  :D onun dediği fiyatı da vericektik o zaman.ben yine razıyım o araca gökhan.görürsen bi cıtlat bakalım düşünüyormu satmayı  ;)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 11 Mayıs 2011, 00:40:06 »
gürcan abi en sonunda telefonlarada cevap vermez oldu  :D onun dediği fiyatı da vericektik o zaman.ben yine razıyım o araca gökhan.görürsen bi cıtlat bakalım düşünüyormu satmayı  ;)
Tamam kanka zaten konuştuğumda bana dedi sen yine şanslısın sana geri dönüş yaptım dedi bıktım bütün kekolar beni buluyo  saçma sapan teklifler geliyo dedi senin gibi kıymetini bilicek birine veririm anca dedi en iyisi sen parayı bana gönder ben kendime diye alayım sen gel benden al ama onu 8000 alırsan benden 10000 alısın heralde yaa sana hiç vermem  :D

Çevrimdışı cnr_mk1

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 11 Mayıs 2011, 00:45:30 »
Tamam kanka zaten konuştuğumda bana dedi sen yine şanslısın sana geri dönüş yaptım dedi bıktım bütün kekolar beni buluyo  saçma sapan teklifler geliyo dedi senin gibi kıymetini bilicek birine veririm anca dedi en iyisi sen parayı bana gönder ben kendime diye alayım sen gel benden al ama onu 8000 alırsan benden 10000 alısın heralde yaa sana hiç vermem  :D
ben bu anlaşmanın altına imza atmam parmak hiç basmam...  :D
bi aradık uçağa bincem yurt dısına cıkıyorum,6 gün sonra döncem gelince görüşelim dedi tmm dedik 7 gün sonra birdaha aradık toplantıdayım.bir daha aradık müsait olunca döncem size.biz de 4 aydır müsait olmasını bekliyoruz  ???

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 11 Mayıs 2011, 10:12:05 »
ben bu anlaşmanın altına imza atmam parmak hiç basmam...  :D
bi aradık uçağa bincem yurt dısına cıkıyorum,6 gün sonra döncem gelince görüşelim dedi tmm dedik 7 gün sonra birdaha aradık toplantıdayım.bir daha aradık müsait olunca döncem size.biz de 4 aydır müsait olmasını bekliyoruz  ???
Yaz gelsin illa haberi gelir bana meak etme yada ben onu yakalarım bi yerlerde  :halazn:

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı cabrio63

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 11 Mayıs 2011, 16:05:31 »
iç döşeme hariç bu fiyata çok iyi alınır bence :tamamdir

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 11 Mayıs 2011, 16:07:31 »
Volkswagen Golf 1.6 1983 Model 8.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk

TUV'e gittiğimde biri geldi yanıma hastayım bu arabalara bi tane var Mudanya'da dedi hemen çaktım bu olduğunu ama seninki kadar düzgün durmuyo falan dedi bi bakmak lazım aslında gönüllü arayan var mı  ::)