Bakmakta fayda var. Resimlerde araç diri duruyor.. Ama bursa plaka gördümüde korkuyorum.. Bursaya araba bakmaya nezaman gitsem hep hüsran yaşadım.
Fiyatı ile değerlendirirsek mutlaka eksiklikleri vardır buna göre hesap kitap yapmak lazım aldığın fiyat ve yapıcağın masrafı değerlendireceksin ama dediğim gibi canlısı herzaman en önemlisi... Gökhanın aracı paspal gözüksede aracın canlısı 30 luk kadın gibi..
Erşan abimm bugün gittim gördüm bindim ve tek kelime MÜKEMMEL orjinal olmasına göre gerçekten çok temiz bir araba sahibiylede konuştum ama müsait olmadığı için babasını yönlerdirdi babasının yaşı büyük olmasına rağmen arabadan anlayan ve çok orjinalci biri bende kırmızısı var deyince hemen çaktı mevzuyu o kırmızı senin mi onuda çok beğeniyorum bi gün görelim falan dedi muhabbet bayağı koyulaştı bi gez gel bakalım dedi bindim marşa bastım mükemmel biraz ısıttım viteslerde gram boşluk yok tık tık geçiyor belliki vites tamir takımı yenilenmiş bakımları yapılmış motordan her hangi ses vs gelmiyordu çalışırken zorlanmadı hızlanması biraz ağır kalıyor onlarda jantlar yüzünden 16inc BBS RS replika jant önler 195/45/16 arkalar 215/40/16 özellikle 1-2 çukura girdim tabiki bu güzel hanım efendinin canını yakmamak kaydıyla tık ses gelmedi ama tek başıma olmama rağmen ufak bir kasisten geçtim lastik sürttü
Arabadan indim Haluk nasıl dedi elimle OK yapıp mükemmel ötesi dedim çünkü gerçekten öyle benim kızla takas edesim geldi
Caner şimdi resimleri eklerim buraya