Bide koyu metalik gri USA model var oda senelerdir 10bin e satılık ama ilanını bulamadım..
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
Volkswagen Golf 1.6 1983 Model 8.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renkgökhan bu araç.ama gürcan abininki daha öncelikli tabiki bu paraya bunu almaktan gürcan abininki daha mantıklı gözüküyor ama sen yınede fırsatın olursa gitme şansın olursa bi bak bakalım.ne dir ne değildir.son ne olur ciddi satıcı mı piyasa bozucu mu? bunları bi çöz bakalım sana bi zahmet.
1984 Cabrio Karmann - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.evet buldum o aracı
Gökhan fotolara bakınca tekrar tekrar tav oluyorum alsam mı alsam mı diye şeytan dürtüyo.Beyaz cabby ya :S
enjeksiyonlu 1.6 hiç yakmaz valla >D
Tamam kanka boş bi zamanımda bakınırım bi yoklarım bakalım
aradım araç sahibini her yeri muayyer diyor 15-16 senedir bizde diyor.10000 TLden bi kuruş aşşağı olmaz diyor
Kapalı garajda duruyodu benim bildiğim Bu yeşil CABBY ama alınca ilk işin ön farları + direksiyon simidini değiştirmek olsun
benm limitimi zorluo gökhan be aslında sabretsem yazdan sonra daha hayırlı olcak gibi ama bakalım sonumuz ne olcak.
Sabrın sonu selamettir 3-5 fazla ver temizi olsun yoksa alıcaksın başka bişey aynı masrafı yapıcaksın yine emin ol