sevgili arkadaslarim bi maruzatimi szilerle paylasmak istiyorum.yardimlarinizi bekliyorum.
bundan 3-4 gun once oluyor.caravelle aracimizla koye gitmistim.koyde de canim sıkıldı soyle bi gezeyim dedim.bag bahce dolsirken bilmedigim tarla yollarina girdi.aracin alti da yuksek diye pek kasmadim epey dolastim.bir yerde yol iyice darlasti ve yolun kenarinda bahceden sarkan cali-yaprak gibi cesitli seyler vardi.belli ki arac oradan sutmeden gecemeyecek.hic bir sey olmaz diye dusundum.sonucta 5-10 km hiz ile geciyorum bir de yapraktir sonucta zarar vermez diye dusundum.neyse koye geri dondum.bir baktim ki aracin her yeri tozlanmis ustunde de boydan doya cizikler var.elimle elledim ve bazi yerlerde cizikler kayboldu.hemen ilceye gittim yikamacida araci yikadim.cogu cizik gecti fakat ozellikle sag surgulu kapinin arkasinda cizikler kaldi.uzaktan bakinca belli olmuyor ama yakindan bakinca igne ucu kalinliginda 15-20 cm lik epey cizik olusmus.
bunun bir cozumu var mi?
pasta-cila buna bir cozum olusturur mu?
eger olusturur derseniz pasta cila yaptirsam ilerde herhangi bir sakatlik cikarmi?bunun bir zarari olur mu?
yardimlariniza ihtiyacim var.
simdiden tesekkurler.hayirli gunler.