arabada problem cıkardıgı yok . kım soyluyor bunları . her denılene ınanıyorsunuz. e madem problem cıkartıyor dıyosunuz , bu bilgiye sahıp iseniz , nıye konu acıyosunuz. yapıcak olsanız zaten yaparsınız degıl mı ? sağdan soldan duyduuklarınıza ınanmayın. tomarla konu oldu valla boyle seylerle ılgılı
herkesin düşüncesi kendini ilgilendirir! ben arabama kıyamam kestirmem sen ister söker kullanırsın soruyu soranda tercih yapar fikirlerin arasında sitenin amacı bu sanırım?? bende burada yayları kesik onlarca araca bindim kesin biyerlerinden ses geliyor bir müddet sonra! fikir benim takdir soran arkadaşımın!!!? tek bir kişi dinlenseydi burada fikir almanın ve bu sitenin bir anlamı olmazdı!!! soru cevap ve arkadaşlık çerçevesinde görüş bildirelim! amacımız yardımcı olmak olsun yanlış kelimeler ve imalardan uzak duralım!??
bu konuyu bende merak ediyorum acaba spor yay da bisüre sonra kesilmiş yaylar gibi sorun çıkartırmıbenim yaylar kesik şuan arabadan tiksiniyorum bide 17 jant ve lastikler geniş taban olunca hiç çekilmiyo en ufak tümsek kırmızı ışık gibi gözükmeye başladı artık gözüme