Ana Sayfa
Yardım
Ara
Giriş Yap
Kayıt Ol
Volkswagen Türkiye
»
Volkswagen
»
Golf
»
Golf V
»
sigorta ve yetkili servis
« önceki
sonraki »
Arkadaşına gönder
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: sigorta ve yetkili servis (Okunma sayısı 2915 defa)
mu1977
sigorta ve yetkili servis
«
:
09 Mayıs 2011, 20:01:27 »
arkadaşlar iyi akşamlar malum aracın altını kaldırıma çarptım van merkezde sardur yetkile servise çektirdim kaskom gurupoma servis dediki sigortayla anlaşmamız yok aracı yaparız parayı ödersin kaskondan sen alırsın dediler ilginç geldi koskoca
Volkswagen
yetkili servisinin anlaşması yok ve ben cebimden 7-8 milyar para vereceğim bu konuyu kiminle görüşebilirim bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler iyi akşamlar
nesquik
Ynt: sigorta ve yetkili servis
«
Yanıtla #1 :
09 Mayıs 2011, 20:20:26 »
kardeş bu şekilde yaptırabilirsin, parayı kasko şirketinden alıyorsun sonrada biraz dolambaçlı iş. sardurda biraz kazık bi servis iyi biliyorum. bi ara ben gitmiştimde baya para istiyorlar ee sonuçta van bölgesindeki tek servis. eğer aracı götürme şansın olursa diyarbakır urfa tarafındad gösterebilirsin yoksa diğer türlü yapacaksın başka çare yok.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin Kolay elde edersin Zor vazgeçersin....
[/font]
06onur
Otomobil: golf tsi 122ps +LPG
Ynt: sigorta ve yetkili servis
«
Yanıtla #2 :
09 Mayıs 2011, 20:29:29 »
Kasko her servisle anlaşmalı olmuyor. Dışarıda anlaşmalıya bırakıyorsun, parçaları şirket getirtip teslim ediyor, servis yapıyor sadece kasko şirketinden işçilik tahsil ediyor. Niye bu hale geldiği malum. Parça 2tel ise yetkilide 4-5tl
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di
Arkadaşına gönder
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Volkswagen Türkiye
»