Eyvallah Nizam, sırf size söz verdim diye henüz bu sabah resimlerini çektim ve hemen foruma koydum. İçinin resmini çekmeye zamanım olmadı, onları da bilahare yollayacağım. Ön konsül iyi ama kapı cepleri v.s. ufak tefek yerlerde deformasyın var, çok da önemli değil. Zamanla sizden bu tarz parçaları bulmak adına da yardım rica edeceğim. Jant konusunda haklısın ben daha üsturuplu jantı tercih ederim ama şimdilik kalsın, işleri bir sıraya koydum, ona da sıra gelecek elbet. Bundan ziyade kısa bir sorum olacak, aracımın yakıt göstergesi çalışmıyor. Bu zamana kadar iki kere yerinden kıpırdadı: ilkinde alelade bir zamanda ibre sarı çizginin sonuna gitti ve kısa zamanda yine dibe dayandı. İkincisinde ise aracımı yokuşta park ettim ve yine kıpırdadı (gerçi o an aküye de yükleme yapılıyordu onun mu yokuşun mu bilemedim.) İlkine göre daha uzun süre kıpırdayarak geldiği yerde kaldı sonra yine dibe... aracımı ilk götürdüğüm insanlıktan pek de nasibini almamış usta, aracını şamandırasını kontrol ettiğini ama bir arızası olmadığını söylemişti. Şimdi sormak istiyorum: tahmininiz nedir 1. elektrik, temas sorunu. 2. şamandıra sorunu. 3. gösterge sorunu (Not: diğer göstergeler olan hız göstergem, saatim ve hararet göstergem sorunsuz çalışıyor.)