Gönderen Konu: İşte oldboy un resimleri...  (Okunma sayısı 23446 defa)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
araç hiç mi çalışmıyor yoksa marş ile mi çalıştıramıyorsun? vurdurunca çalışıyor mu?
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı oldboy

• Profili Görüntüle
Aracın resimlerini bir ara koyacağım. Aracı satma meselesine gelince:  golfümü satmayı değil (her ne kadar bizimkiler bir anlam veremese ve desteklemese de) düğün arabam yapmayı düşünüyorum, nasıl :sevgi: Velhasıl kelam  ilk hedefim golfümün sıkıntılarını gidermek ve onunla tatile çıkmak. Mümkün olduğunca siteyi de takip edeceğim. Nitekim paylaştığınız bilgiler oldukça faydalı.

Çevrimdışı musa

• Profili Görüntüle
bende de dizel var.benim ustam arkadaşım.evinin bahçesinde uğraşarak özenerek işini yapar, acele etmez.parçayı takip eder, neyi nerden alıcağını en uygununu çıkmasını vs herşeyini bilir.oto tamirciliğini bıraktı, kazancı daha çok olan mobilya imalatı işine geçti...4 gibi evine gelir arkadaşlarının dostların arabaları elinde varsa onla uğraşır..ctesi pazarı boştur...

bu arkadaşıma istersen bi gösterelim aracını, ama sana uzak biras. tuzla dayız..

Çevrimdışı oldboy

• Profili Görüntüle
Araç dizel olduğu için vurdurmamamı söylediler. Bundan 2 gün önce kadıköy deyken marş hiç basmadı. Aracı bahsettiğim Kadıköy deki elektrikçiye götürebilmek için vurdurmayı önerdiler. Tam arabayı boşa alıp 10 metre kadar ittik, daha vurdurmadan marş bastık ve araç çalıştı. Ben de hiç vakit kaybetmeden K.köy deki elektrikçiye gittim. Marş dinamosunu değiştirdi ve araç çalıştı. Gelgelelim araç bu sabah marş bastı basmasına ama bu sefer de bir türlü almadı ve nitekim çalışmadı. (Olayın öncesi de böyle)
Nihayetinde dizel aracı vurdurmamam söylenmişti. Şimdi ne yapmalıyım sizce, vurdurmak ya da vurdurmamak... Ya da alternatif.

Çevrimdışı oldboy

• Profili Görüntüle
Ayrıca Musa önerin için sağol ama Tuzla gerçekten benim için çok zor olur. Ben aracı çalıştırabilirsem Bostancı' ya gideyim.

Çevrimdışı pin-pon

• Profili Görüntüle
MOTOR İÇİN
İSTANBUL/KARTAL OTO SAN. SİT. B-8 BLOK NO:5 "ŞEHİT OTO"

tel:0532 274 04 27
http://www.hizliupload.com/img/86356097984794989483.jpg                                                 t3 syncro.

Çevrimdışı SNCKTR

• Nekmiye Babo Jiv...
    • Profili Görüntüle
sunu soyleyım 3 hafta once  MK1 GLD aldım ve arac 3 sene yatmıs aku zayıfta ılkte bıraz zor aldı ama sonra devamlı calıstırdıgım ıcın gectı anlıyacagın akuye baktır ve resımlerı koymadan cevapta yazma  ;D
http://i44.tinypic.com/akescz.gif
       http://golfmk1ciyiz.biz/Smileys/default/tapinin.gif  
http://50.tinypic.com/15f33o.gif

Çevrimdışı oldboy

• Profili Görüntüle
Resimleri koyacağım ama önce bizimkine bir kavuşayım :)Bu arada arkadaşlar sorun aküdenmiş, 72 lik bir akü aldım sorun ortadan kalktı. Ayrıca satın alır almaz ilk götürdüğüm ustaya yağına ve suyuna özellikle bak demiştim, bakmamış, suyu neredeyse dibe vurmuştu ucuz atlattık (umarım) Nitekim bir bidon suyu koyunca araç rahatladı ve eğer yanılmıyorsam siyah duman atması da kesildi (alakası var mı bilmem.) Tüm bunları yaptıktan sonra yolda keyifle seyrederken birden araç gaz yememeye başladı ve stop etti. Bostancı ya gecenin 2 sinde çekme halatıyla aracı götürdük. Sorun tahmin edeceğiniz gibi ki kuvvetle muhtemel mazot pompasından kaynaklanıyor. Bostancı daki ustaya motorla ilgili gereken herşeye bak ve bir fiyat ver dedim, endişeyle cevabı bekliyorum. Ama pes etmek var mı kesinlikle YOK :tamamdir

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
Resimleri koyacağım ama önce bizimkine bir kavuşayım :)Bu arada arkadaşlar sorun aküdenmiş, 72 lik bir akü aldım sorun ortadan kalktı. Ayrıca satın alır almaz ilk götürdüğüm ustaya yağına ve suyuna özellikle bak demiştim, bakmamış, suyu neredeyse dibe vurmuştu ucuz atlattık (umarım) Nitekim bir bidon suyu koyunca araç rahatladı ve eğer yanılmıyorsam siyah duman atması da kesildi (alakası var mı bilmem.) Tüm bunları yaptıktan sonra yolda keyifle seyrederken birden araç gaz yememeye başladı ve stop etti. Bostancı ya gecenin 2 sinde çekme halatıyla aracı götürdük. Sorun tahmin edeceğiniz gibi ki kuvvetle muhtemel mazot pompasından kaynaklanıyor. Bostancı daki ustaya motorla ilgili gereken herşeye bak ve bir fiyat ver dedim, endişeyle cevabı bekliyorum. Ama pes etmek var mı kesinlikle YOK :tamamdir

arabada su yokken mi kullandınız bunca zaman dua etmeye devam edin üst kapagı yemesin araç
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı oldboy

• Profili Görüntüle
Aman ağzından yel alsın. Su haznesini açtığımızda dibinde az kalmıştı tamamen de bitmemişti zaten yolda ilk defa hararet 1/2 yi geçti ve 2/3 e kadar geldi. (hatta bir ara yine 1/2 ye düşmüştü. Ama hiçbir şekilde hararet sona dayanmadı) Boruları sıktığımızda içinde su vardı nitekim tamamen susuz kullanıldığı da pek söylenemez. Tamamen benim tedbirsizliğim ama usta suyunu ikmal edeceğini söyleyince pek de kontrol gereği duymadım açıkçası, ta ki anlattığım süreç yaşanana kadar... Yağı ise bir bahaneyle öncesinde kontrol etmiştim ki iyi ki etmişim. Halen ustadan haber bekliyorum, süreç uzadıkça tedirginliğim de artıyor. İnşallah canavar bir an önce döner de ben de ilk iş resimlerini sizle paylaşırım.

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
Aman ağzından yel alsın. Su haznesini açtığımızda dibinde az kalmıştı tamamen de bitmemişti zaten yolda ilk defa hararet 1/2 yi geçti ve 2/3 e kadar geldi. (hatta bir ara yine 1/2 ye düşmüştü. Ama hiçbir şekilde hararet sona dayanmadı) Boruları sıktığımızda içinde su vardı nitekim tamamen susuz kullanıldığı da pek söylenemez. Tamamen benim tedbirsizliğim ama usta suyunu ikmal edeceğini söyleyince pek de kontrol gereği duymadım açıkçası, ta ki anlattığım süreç yaşanana kadar... Yağı ise bir bahaneyle öncesinde kontrol etmiştim ki iyi ki etmişim. Halen ustadan haber bekliyorum, süreç uzadıkça tedirginliğim de artıyor. İnşallah canavar bir an önce döner de ben de ilk iş resimlerini sizle paylaşırım.

araba servisteyken ustalara söyle antfiriz koysunlar araca sadece su blok içinde korozyona neden olur

Yunus EMRE

Çevrimdışı oldboy

• Profili Görüntüle
Tamamdır söylediğin iyi oldu.

Çevrimdışı Mertt

• Profili Görüntüle
İlk defa duydum hiç de bu konuda bilgim yok benim ilk dizel aracım ama dizel aracı vurdurmamak mı gerekir ?? Etkileri benzinliye göre daha mı ağırdır ??
Zaten genel olarak arabayı vurdurma işinden hoşlanmam ama bir ara aküm sorun çıkartmıştı ve bir kaç defa vurdurmuştum şimdi içime kurt düştü  :(  :(
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2011, 16:58:51 Gönderen: Mertt »

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
İlk defa duydum hiç de bu konuda bilgim yok benim ilk dizel aracım ama dizel aracı vurdurmamak mı gerekir ?? Etkileri benzinliye göre daha mı ağırdır ??
Zaten genel olarak arabayı vurdurma işinden hoşlanmam ama bir ara aküm sorun çıkartmıştı ve bir kaç defa vurdurmuştum şimdi içime kurt düştü  :(  :(

valla hep dizel arabam oldu hep akü ve marş motorundan dolayı sorun çıktıgında vurdurdum aracı

Yunus EMRE