Gönderen Konu: İşte oldboy un resimleri...  (Okunma sayısı 23437 defa)

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
Ynt: İşte oldboy un resimleri...
« Yanıtla #56 : 13 Mayıs 2011, 16:51:02 »
hoşgeldinnn :tamamdir
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #57 : 13 Mayıs 2011, 17:08:00 »
Çok güzel bir araçmış Eli yüzü düzgün şirinmi şirin..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı oldboy

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 13 Mayıs 2011, 17:14:17 »
Eyvallah Erşan senin beğenmen beni ayrı mutlu etti. Diğer arkadaşlar aman yanlış anlamayın hepiniz görüş ve temennisi önemli fakat ben de sizin gibi Erşan ın yorumlarından çok şey öğreniyorum. Erşan seni de yakalamışken diğer arkadaşlara da hitaben birkaç sorum olacak. İşte geliyorlar: 1. Tüm elektrik tesisatının değişimi bana ort. ne kadara mal olur. 2. Çıkma bir yakıt tankının değişimi ne kadardır. ve son olarak 3. Çıkma bir ön gösterge tablosu ne kadardır? Cevaplar için şimdiden sağolun.

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #59 : 13 Mayıs 2011, 17:16:36 »
Eyvallah Erşan senin beğenmen beni ayrı mutlu etti. Diğer arkadaşlar aman yanlış anlamayın hepiniz görüş ve temennisi önemli fakat ben de sizin gibi Erşan ın yorumlarından çok şey öğreniyorum. Erşan seni de yakalamışken diğer arkadaşlara da hitaben birkaç sorum olacak. İşte geliyorlar: 1. Tüm elektrik tesisatının değişimi bana ort. ne kadara mal olur. 2. Çıkma bir yakıt tankının değişimi ne kadardır. ve son olarak 3. Çıkma bir ön gösterge tablosu ne kadardır? Cevaplar için şimdiden sağolun.

çıkma yakıt tankına niye ihtiyaç var
tüm elektrik tesitatının semasını sana buluruz seninde yapacak usta bulman lazım
gösterge tablosu boş ve dolu olarak değişiyor tipine görede 100 200 300 isteyen çıkabilir
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı oldboy

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #60 : 13 Mayıs 2011, 17:22:41 »
Hoş bulduk arkadaşlar ben çok soru sorarım umarım bıktırmam sizi. Tabi bundan da ibaret değil güzel anları nitekim güneye giderken çekeceğim fotoları da sizle paylaşmak için sabırsızlanıyorum. En çok forumda şundan etkilendim ki: Kimse bir diğerini tanımasa da mk1 sevgisinden hemen bir kucaklaşma oluyor. Neyse hepten gönül adamına bağladım. Herkese selamlar.

Çevrimdışı oldboy

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 13 Mayıs 2011, 17:39:35 »
çıkma yakıt tankına niye ihtiyaç var
tüm elektrik tesitatının semasını sana buluruz seninde yapacak usta bulman lazım
gösterge tablosu boş ve dolu olarak değişiyor tipine görede 100 200 300 isteyen çıkabilir
sızmadan şüphe ediyorum en kötü senaryoya hazırlamak istedim kendimi. Kaynak alternatifi de olsa gerek di mi?

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 13 Mayıs 2011, 17:40:33 »
sızmadan şüphe ediyorum en kötü senaryoya hazırlamak istedim kendimi. Kaynak alternatifi de olsa gerek di mi?

sızma derken sızıntı var mı ? tamiri mümkündür
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı oldboy

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 13 Mayıs 2011, 17:42:24 »
Tesisat için şema da hiç fena olmaz aslında zahmet olacak. Ayrıca gösterge saati, hararet göstergesi ve hız ibresi çalışıyor sadece yakıt göstergesi ile km saati çalışmıyor. Bu sebeple yeni bir gösterge de almak istemiyorum velev ki astarı yüzünü geçmesin.

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #64 : 13 Mayıs 2011, 18:16:23 »
panel açılıp arkada soket temassızlığı kontrol edilebilir. ama daha kolay bakılabilecek ihtimal arkadaşların da dediği gibi şamandıra.tesisat komple elden geçecekse bence hepsini bir arada çıkarttır.

bu arada bir soru sormak istiyorum. fotoğraflar çok açık değil sen aradını yakından gören bilen birisisin. her iki kapıda da (özellikle sağ kapıda) çıta çizgisinde bir düşme var. fotoğraf çekilirken kapı mı aralık? kapı ayarlarında mı sorun var?

rengi harika bu arada. kırmızı 1 beyaz 2 diyorum mk1 için.

aracını güle güle kullan. kazasız belasız cezasız günlerde İnşallah.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 13 Mayıs 2011, 18:19:19 »
Herkes güzel diyor bu MK1 için kafayı yicem fotoğrafları göremiyorum staj yerindeki pclerde web sense var fotoları görmemi engelliyo telefondan giricem kontör yok mecbur eve topuk atıcaz sabredicez eve kadar  :-\
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #66 : 13 Mayıs 2011, 19:01:38 »
Elektrik tesisatının durumu nedir. Çok bızıklanmamı var yoksa temassızlıklarmı.. Eğer çok bızıklanmış ve yıpranmışsa sana tavsiyem bir üst modelin sigorta kutusu ile beraber komple tesisatını alıp uygulanaman..  Komple temiz bir mk2 tesisatı sanırım 200 ila 300 arası değişir ama çokta güzel olur..  KM saatin çalışmıyorsa bunu baştan bir kontrol edin büyük ihtimal tel den yada şanzımandaki dişlidendir.. Dişliyi bozması daha meşhurdur mk1 lerin ilk önce ona bakın.. Çıkma yakıt tankı konusunda fiyat vermek zor satana göre değişiyor ama sendekinide söküp güzelce temizletebilirsin.. Sonuçta delikte olsa onarımı mümkün..
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2011, 19:03:27 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı cnr_mk1

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 13 Mayıs 2011, 20:56:48 »
öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın.aracınızı bir yıl kadar önce kücük çamlıca korusunun yanındaki gülistan cay bahcesinde görmüştüm otoparkçı arkadasa satılık mı satarlarmı diye sormustum (fazla meraklı olunca insan)  :) sonra anahtarını aldı geldi sahibinden içine dısına motoruna her yerine bakmıştık ve aman nazar değmesin maşallahı vardı.o zamanlar sanırım yeni toplanmıstı ama çok uçuk rakamlar istemişlerdi bizde niyetlenememiştik.tekrar hayırlı olsun güle güle günlerde kullanın.bu arada bende motor sesi kayıtlı hala durur telefonumda   :D

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 13 Mayıs 2011, 22:02:16 »
Sonunda gördüm fotoları Maşallah sabrettiğime deymiş doğrusu pırıl pırıl bir MK1  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı vwyigit

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 14 Mayıs 2011, 06:55:59 »
allah kaza bela vermesin, masallah  :tamamdir