Gönderen Konu: vites elimde kaldı :)  (Okunma sayısı 5745 defa)

Çevrimdışı argarad

• Profili Görüntüle
vites elimde kaldı :)
« : 10 Mayıs 2011, 18:08:35 »
herkese merhaba,
vites kolununun kendi mekanizmasına bağlantı sağlayan pimi dipten kesti. vites de elimde kalmış oldu böylece. aslında bu ikinci. araba 97 model ve yaklaşık 4 ay önce aynı yerden pim kırılmıştı. bir yerde kaynattırıp tekrar kullandım ama çok dayanmadı işte.

ne yapmak lazım kalıcı çözüm için dersiniz? yeni bir pim işletsem? ısıl işleme verip sertleştirsem işe yarar mı? torna ısıl işlem vs imkanlarım var.

yoksa hazır bulabilir miyim pimi?

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
Ynt: vites elimde kaldı :)
« Yanıtla #1 : 11 Mayıs 2011, 09:43:37 »
çıkmada bulursun sıfırda 
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2011, 12:04:30 »
bu 6n in her parçası dökülüyor arkadaş.

benim 6n in bir gün el frenini çektim. el freni at mükü gibi elimde kaldı. böyle sallanıyor. gülsem mi ağlasam mı bilemedim.  hatta tabancayı arabanın egzosuna sokup intikam almayı bile düşündüm.
hurdacılara sordum. tek tabancaya 150, teliyle meliyle komple 350 dediler. gittim uyduruk bir kaportacıya kaynattırdım. o da lehim gibi kaynatmış mübarek arabayı satmadan önce gene sallanıyordu. şimdiye sattığım adamın elinde kalmıştır arabanın mükü. ;D

Araba binmek içindir..

Çevrimdışı danniel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2011, 15:22:19 »
slm;dokulmwsını 6n kasaya baglamamak lazım ama sıze dokuk bır 6n denk geldıgse tabıkı onu bılemem.bıraz araca bakmaylada alakalı bu ıs.ben 1 senedır bınıyorum daha servıs sanayı yuzu gormedım desem ınanırmısınız bılmem!ama 1 kere yag ve fıltre degıstırdım ;)
07 VW

Çevrimdışı odyseuss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 11 Mayıs 2011, 16:41:05 »

benim 6n in bir gün el frenini çektim. el freni at mükü gibi elimde kaldı. böyle sallanıyor. gülsem mi ağlasam mı bilemedim.  hatta tabancayı arabanın egzosuna sokup intikam almayı bile düşündüm.
hurdacılara sordum. tek tabancaya 150, teliyle meliyle komple 350 dediler. gittim uyduruk bir kaportacıya kaynattırdım. o da lehim gibi kaynatmış mübarek arabayı satmadan önce gene sallanıyordu. şimdiye sattığım adamın elinde kalmıştır arabanın mükü. ;D

;D ;D ;D
VW Sakarya Facebook Sayfası

Çevrimdışı alper19

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 11 Mayıs 2011, 16:49:45 »
demekki neymis el freni tabancasina vitese iyi davranicaz arabayla kavga etmeye gerek yok :D  :D

Çevrimdışı hasoci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 11 Mayıs 2011, 18:12:07 »

hocam viraja el freni çekip yanlayarak mı girdin ya  :D vitesi hadi hayal edebiliyorum da el freninin elde kalmasını hayal edemedim  :saskin:
96 HB 1.6 LPG Laci Polo

Çevrimdışı cengo26

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 11 Mayıs 2011, 20:36:34 »

6n var 6n var........bakarsan bağ bakmazsan dağ olur.......Malın koruduğun düzeyde işini görür... Herşey karşılıklıdır,sen arabaya nasıl bakıyorsan oda sana öle bakar..........

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 11 Mayıs 2011, 21:23:04 »
vay arkadaş, sanki biz arabaya eşşek niyetine bindik. drift attık, yanladık, üstüne semerle yük bağladık.

sen nasıl kullandıysan ben de öyle kullandım. eski sahipleri iyi bakmamış araca. benim de acemiliğime geldi aldık işte aracı.

tabancanın kaportaya bağlı olduğu bir yer var. el freni oradan çıktı.

arabama 3000 lira para harcadım gene adam olmadı. siz forumun yenilerindensiniz herhalde. eskilere sorun beni dertlerimi. nizam nerdesin? o anlatsın size  ;D
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı ozmo

• 96 Polo 1.6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 11 Mayıs 2011, 22:24:09 »
vay arkadaş, sanki biz arabaya eşşek niyetine bindik. drift attık, yanladık, üstüne semerle yük bağladık.

sen nasıl kullandıysan ben de öyle kullandım. eski sahipleri iyi bakmamış araca. benim de acemiliğime geldi aldık işte aracı.

tabancanın kaportaya bağlı olduğu bir yer var. el freni oradan çıktı.

arabama 3000 lira para harcadım gene adam olmadı. siz forumun yenilerindensiniz herhalde. eskilere sorun beni dertlerimi. nizam nerdesin? o anlatsın size  ;D

nizam'a gerek yok bi ara forumdaki herkese kafayı yedirmiştin ;D senin sorunların yüzünden forumdaki arkadaşların uykuları kaçmıştı  :bekleriz:

Çevrimdışı danniel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 11 Mayıs 2011, 23:11:22 »
slm;sımdı dogru yolu buldun bak!!6n polodan once eskı sahıplerıne bıraz cıkısman ıyı oldu.onlarıda bır anmıs  oldun :tamamdir
07 VW