Gönderen Konu: Golf mk2 aranıyor :)  (Okunma sayısı 6173 defa)

Çevrimdışı LaZxX

• Profili Görüntüle
Golf mk2 aranıyor :)
« : 13 Mayıs 2011, 23:49:37 »
golf mk2 aranıyor görenlerin bana ulaşması rica olunur :) tek kapı önceliklidir. taş çatlasın 7000 tl çıkar ama 6500 civarı olursakasmadan alabilirim.
bulduğum bir araç var acaba bildiğiniz bir araç mı yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. şimdiden teşekkürler.

Volkswagen Golf 1.3 1985 Model 7.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf mk2 aranıyor :)
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2011, 02:15:43 »
golf mk2 aranıyor görenlerin bana ulaşması rica olunur :) tek kapı önceliklidir. taş çatlasın 7000 tl çıkar ama 6500 civarı olursakasmadan alabilirim.
bulduğum bir araç var acaba bildiğiniz bir araç mı yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. şimdiden teşekkürler.

Volkswagen Golf 1.3 1985 Model 7.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
araba diri duruyor pek bilgim olmasda çamurluk bandları yok çamurluk sinyallerini ne için sökmsler bana ole geldı fıyat uygunsa dusunulebılır renk uygun beyaz :)

Çevrimdışı LaZxX

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2011, 02:20:07 »
araba diri duruyor pek bilgim olmasda çamurluk bandları yok çamurluk sinyallerini ne için sökmsler bana ole geldı fıyat uygunsa dusunulebılır renk uygun beyaz :)
bütün çıtaları eksik onlar sorun değil almanyadan getittirebilirimde 1.3 olması beni tedirgin ediyo gidişi nasıl acaba bi bilgin var mı :)
ilgine teşekkür ederim  ::)

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 14 Mayıs 2011, 02:35:33 »
bütün çıtaları eksik onlar sorun değil almanyadan getittirebilirimde 1.3 olması beni tedirgin ediyo gidişi nasıl acaba bi bilgin var mı :)
ilgine teşekkür ederim  ::)
valla dizelini kullandım gayet iyiydi sonucta arkdslar yanls anlamasn 25 yasında arbalar asagı yukarı cok yuksek performanslar beklenemez ama vw kalıtesı oldugu ıcın yıllar oncesınde bugunu dusunmusler dıyım her arabası ayrı tat verıyor oarabaya 1.3 koyduysa hesap etmıslerdır :) beklentılerıne baglı sıtede daha canlı arabalar var ama nakıtın az sanırım bu aralar bndede mk2 tutkusu alevlendıde:D bakınıyorm ondan dolayı

Çevrimdışı LaZxX

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 14 Mayıs 2011, 02:47:24 »
valla dizelini kullandım gayet iyiydi sonucta arkdslar yanls anlamasn 25 yasında arbalar asagı yukarı cok yuksek performanslar beklenemez ama vw kalıtesı oldugu ıcın yıllar oncesınde bugunu dusunmusler dıyım her arabası ayrı tat verıyor oarabaya 1.3 koyduysa hesap etmıslerdır :) beklentılerıne baglı sıtede daha canlı arabalar var ama nakıtın az sanırım bu aralar bndede mk2 tutkusu alevlendıde:D bakınıyorm ondan dolayı

turbo dizeli bizdede vardı 91 model araba harika gidiyodu bide çok az yakıyodu sattığımıza pişman olduk :d
söylediğin gibi nakitim az o yüzden benzinlilere baıyorum 1.3 ler kesme uyuyo ama onlarda nasıl hiç bir bilgim yok :)

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 14 Mayıs 2011, 02:59:23 »
turbo dizeli bizdede vardı 91 model araba harika gidiyodu bide çok az yakıyodu sattığımıza pişman olduk :d
söylediğin gibi nakitim az o yüzden benzinlilere baıyorum 1.3 ler kesme uyuyo ama onlarda nasıl hiç bir bilgim yok :)
ya performans olarak illaki dusuktur bıraz ama ayagımı yerden kessin kuş cinsi olmayım dıosan sahın dogan gıbı vw 1.3 ısını gorur bence bakımlı temız bı motor oldukdn snra

Çevrimdışı LaZxX

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 14 Mayıs 2011, 05:26:47 »
ya performans olarak illaki dusuktur bıraz ama ayagımı yerden kessin kuş cinsi olmayım dıosan sahın dogan gıbı vw 1.3 ısını gorur bence bakımlı temız bı motor oldukdn snra
aman bana tofaş deme  :o 94 şahin vardı bende sattım kurtardım bi delik kapatıosun 2delik çıkıo arabada  :bekleriz:
şu beyaz 1.3 golf aklıma yattı aracı tanıyan bi arkadaş temiz olduğunu onaylarsa pazarlığa giricem sahibiyle  :D
ilgine çok teşekkür ederim arkadaşım eksik olma  :tamamdir

Çevrimdışı cyber34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 14 Mayıs 2011, 11:56:56 »
1,6 alırsan performans sorunu yaşamazsın.
Araç 4 ileri sanırım.
Kolay gelsin

Çevrimdışı megadeth20

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 15 Mayıs 2011, 12:41:35 »
düşünürseniz arkadaşımda bir golf2 1989 model 4 kapılı çok temiz içide kaportada 1,8 tüplü tek noktalı kırmızı
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2011, 12:42:58 Gönderen: megadeth20 »

Çevrimdışı kuzeyank

• Profili Görüntüle
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

Çevrimdışı ismiil

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 23 Mayıs 2011, 21:12:04 »
beni güzel kız var istersen, satma taraftarı değilim fakat eski bir bmw kullanıcısıyım ve tekrar bmw almayı düşünüyorum
arabamın bazı özelliklerini söyleyim kasası orjinal hata bulamazsın. boyası dahi orjinal kısmi boya çıkabilir. kitapcığı durmakta. iç döşemeleri ve kapı içlerinde en ufak bir leke ve yıpranma yok fabrikadan çıkmış gibi EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ FULL ENJEKTÖRLÜ MOTORU. 1.3 motor fakat gayet seri ve az yakan bir araç. yürüyeni sorunsuz. tek rahatsızlığı eksoz idi onuda yeni yeniledim ve 2013 e kadar muayenesi bulunmaktadır. 1988 model olup renk kırmızıdırve tek kapıdır. uzun uzun anlatıyorum resmi ve ilanmı yok çünki fiyat ise 9500 tl düşünüyorum.

Çevrimdışı cyber34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 30 Mayıs 2011, 09:40:05 »
O fiyatlara alacağın arabalarla çok uğraşırsın.