Gönderen Konu: hava akiş metresi temizlenırmı yardım arkadaşlar  (Okunma sayısı 5770 defa)

Çevrimdışı golf3405

• hayatı golfde yasadım
    • Profili Görüntüle
mrhb arkadaşlar hava ailkış metresi temızlenırmı  yada temızlemeyle sonuc alınırmı  yagsız kontak spreyle temızlenıymus sızce nekadar dogru.. fikirlerınıze ıhtıyacım var hepnıze  tşk edrım
_golf_

Çevrimdışı ahmet mmc

• Profili Görüntüle
Ynt: hava akiş metresi temizlenırmı yardım arkadaşlar
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2011, 00:12:43 »
valla kadeşim benimde yağ gelmiş ona ben balata spreyi ile temizldedim 2 gün önce bide uzaktan hava tuttum şimdi bi sıkıntı yok uzaktan sık yakından sıkarsan içinde dil gibi ince platin var onu çatlatablrisin kardeşim.

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 15 Mayıs 2011, 01:18:00 »
temizlenir kardeşim. ben bizzat yaptım balata spreyi kullandım. ve baya işe yaradı ama dikkat et rezistans ve devrelerine zarar verme.

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 15 Mayıs 2011, 10:22:36 »
benimde sabahları ilk çalıştırıdığımda tekleme yapıyor sonra düzeliyor hav akışmetresinden dediler temizleniyorsa denemek lazım bi...

Çevrimdışı golf3405

• hayatı golfde yasadım
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 15 Mayıs 2011, 15:10:59 »
valla kadeşim benimde yağ gelmiş ona ben balata spreyi ile temizldedim 2 gün önce bide uzaktan hava tuttum şimdi bi sıkıntı yok uzaktan sık yakından sıkarsan içinde dil gibi ince platin var onu çatlatablrisin kardeşim.

[/quote saol kardesım denıcem  bu  balata sprey pas sökücü deyıl dımı kardeş kontak sprey olurmu
_golf_

Çevrimdışı golf3405

• hayatı golfde yasadım
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 15 Mayıs 2011, 15:13:46 »
temizlenir kardeşim. ben bizzat yaptım balata spreyi kullandım. ve baya işe yaradı ama dikkat et rezistans ve devrelerine zarar verme.
 ben nerden bulurum  bu sprey kardeş  benım araba  sabah sogukken motor tıtrıyo cekişden dusuyo harelet normale glınce hıc bırsey yok hersey denedık sımdı yanlıza  hava akış metresı kaldı kardes onu degıstırcektım ama pahallı :) bu denersem gıdercem ınsallah kardeşimm
_golf_