Gönderen Konu: BORA FAR AMPULU.  (Okunma sayısı 14355 defa)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
BORA FAR AMPULU.
« : 14 Mayıs 2011, 16:22:31 »
Selam arkadaşlar boraya far ampulu almayı düşünüyorum OSRAM nightbreaker H4 veya OSRAM silverstar H4 düşünüyorum bilgisi olan varsa farklarını ve özelliklerini sıralayabilir mi ? Şimdiden teşekkürler..
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
Ynt: BORA FAR AMPULU.
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2011, 17:00:20 »
arkadaşlar bir de bu ampuller biraz beyaz'a kaçıyor tabi tamamen değil ama kısmen beyaz. bunları kullanan varsa bizi aydınlatırsa seviniriz.Bir de bu ampuller arıza lambası falan yakıyor mu böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ?

Çevrimdışı siyahinci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 15 Mayıs 2011, 00:01:14 »
ben osram nightbreaker h4 aldım öyle ahım şahım bir ampül değiller ama boranın kendi ampüllerine göre çok çok iyiler. arıza falan yakmaz çünki akım değerleri eskisiyle aynıdır. uzunlar beyaza kaçıyor hoş. ancak kısalar sarımtırak. yinede almanı tavsiye ederim eskiye göre çok süper. fiyat olarakta cifti 25tl eğer alacaksan önemli bir noktayı hatırlatayım bu ampüllerin karton kutulusu var onu kesinlikle alma. birde plastik canta içerisinde olanı  olanı al.çünki onlar kapalı olduğu için el değmemiş oluyor. ampülün camına dokunduğunda ömrü kısa oluyor.taktırırken ustayı uyar yağlı elleriyle ampülün camına dokunmasın yoksa kısa süre sonra tekrar almak zorunda kalırsın. saygılar.

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 15 Mayıs 2011, 00:56:10 »
valla kardeş philips aldım bugün osram sadece ampüldü 50 lira dedi philips parklar da dahil 70 tl'ye aldım. tamamen beyaz uzun kısa fark etmiyo ayrıca parklarda dahil beyaz yanıyo valla fena değil xenona yakın osramdan daha iyi dedi usta senin foto varsa bi karşılaştırma yapalım.ß
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2011, 01:09:18 Gönderen: caner4 »

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 15 Mayıs 2011, 01:08:01 »
boranın far camı cok  geniş abi dağılıyor ışık ya delip geçmiyor yolu ışıklar dağınık. illa mercekli xenon istiyo...

Çevrimdışı tarihcifss

• BORA 1.6 COMFORTLİNE....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 15 Mayıs 2011, 13:07:00 »
hakikaten de kör bizim araçların farları çok kişiden aynı şikayeti aldım..
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı siyahinci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 15 Mayıs 2011, 15:31:15 »
evet osram aldım ışık şiddeti artı ama yine ışık dağınık sanırım ampülden değil aracın farlarından olsagerek.

Çevrimdışı EsatTR55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 16 Mayıs 2011, 20:40:30 »
Bosch plus+90 kalite diye duydum deneyimi ve ya bilgisi olan arkadaşlar aydınlatsınlar bizi  :D ne kadar aydınlık oluyo bakalım :)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 17 Mayıs 2011, 09:34:59 »
siyahinci bunun tek çözümü xenon. biz işin ucuzuna kaçtık ama önümüzü zor görcez galiba  :D

Çevrimdışı EsatTR55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 27 Haziran 2011, 11:36:51 »
xenon yapmasak sadece mercek taksak nasıl olur arkadaşlar amacım ışığın gücünü bir arada toplamak böylelikle far aynalarının geniş olması sorun olmaz diye düşünüyorum. Sizce ???

Çevrimdışı volkan06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 29 Haziran 2011, 00:28:06 »
o yada bu ama mutlaka bi mercek lazım :) cünkü cok dagıtıyo karsıdakı adamlarada yazık

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 29 Haziran 2011, 15:10:22 »
tevekkeli değil gecen gün bisürü araç sellektör yaptı halbuki bnm xenon bile değil sadece phlips beyaz ampul. normal sarı ampullere döncem gariba hiç aydınlatmadı karambole geldik resmen.

Çevrimdışı EsatTR55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 01 Temmuz 2011, 10:09:09 »
arkadaş peugeot 406 ya sadece mercek takmıştı ışık dağılımı sadece önüne vuruyo bizim ki gibi dağlara daşlara değil önümüzden başka her yeri gösteriyo mübarek kim tasarlamışsa :D 406 sı olan arkadaş 50tl ye alırım sana mercek demişti ama yapabilir miyim bilmiyorum nette resimler var kolay gibi duruyor :D

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 01 Temmuz 2011, 10:12:00 »
ya mercek olsa bile ışığın gücü yetersiz hocam yani önümü zor gördü ben ışık kuvvetli olursa mercek işe yarar xenon a uygulanabilir mercek ama noırmal halojen ampule pek faydası olcagını düşünmüorm :( yani bn gene sarı ampullere döncem galiba :A