daha ilginci her akşam ve sabah arabanın altına bakmak bende takıntı oldu. Ön tarafta ve mazot tankında bir damlama vardı. Araç giderken hiçbir şey yok durunca hem yağ hem mazot tankının altından az bir damlama vardı. Sabah altına eğildiğimde damlamanın çoktan durduğunu görüyordum. Tabi ki her sabah paranoyadan yağı kontrol ediyordum. Aracı aldığım abiyi aradım ve bu sefer de onun yönlendirdiği ve kendi tabiriyle benim arabayı ciğerine kadar bilen Kadir ustaya gittim. İnanılmaz tatlı ve efendi biri. Adam rahatsız ve anjiyo olduğundan eğilemiyordu, bakar bakmaz "orasının sıkılması gerekiyor" dedi ve ben de giydim önlüğü, aldım altıgen anahtarı ustanın gösterdiği yeri başladım sıkmaya... İşte o an daha bir yakın hissettim kendimi arabama. Velhasıl kelam bizimki de yağ atmayı kesti. Ne gariptir ki mazot tankının altından damlama da kesti ama ona baktıracağım. Kadir ustanın düzelmesini bekliyorum, 15 günü var.
Arkadaşlar sizden ricam olacak, bir araba dokuz tane ustaya kurcalatılmazmış, doğrudur. Sözüm sadece mk1 i olup da anadolu yakasında usta arayanlar için. Kadir Abiye uğrayın zeki de bir adam. Ve diğer gittiğim bütün ustalardan daha efendi ve kesinlikle hakkından fazlasını sizden çıkarma niyetinde değil. Gerçekten çok uygun fiyatlara işini yapıyor (daha çok gönlünden kopana bakıyor aslında) Ve mk1 e gülümseyerek bir bakışı, saygıyla ama abartısız bir övüşü vardı ki çok hoşuma gitti. Son olarak kardeşinde de ilginç bir araba vardı, o da hastaymış bana gösterdi: mk1 gti motorlu eski model vw scirocco. ilk defa gördüm