Öncelikle hayrını görün. Allah kaza bela vermesin. Maşallahvala bu konu isabet oldu soracak birini arıyordum. ben de sıfır araç almayı düşünüyorum yakında. polo gti'nin 4 kapı olanları var mı? kaça aldınız? vw'nin kendi resmi sitesindeki fiyattan indirim ve ya kampanya var mı? cevaplarsanız sevinirim. (pm atabilirsiniz)
tabii ki indirimli olarak alabilirsiniz. Şöyle söyleyim polo gtı' ın en dolusu 4 kapı cam tavanlısını biraz zor bulabilirsiniz. 51750 ye kadar alabilmeniz mümkün. Polo gtı'ın en dolusu golf ve scirocconun en dolusuyla hemen hemen aynı özelliklere sahip. Sadece katlanır ayna yok. Koltuk ısıtma zaten yok ama bende istemiyordum. Bunun dışında fazlası var eksiği yok. Mesela polo gtı da cam tavan aldığınızda tavanda sürgülü raylı sistem var komple açılabiliyor ama golf ve sciroccoda sadece arka tarafı kalkabiliyor cam tavanın. Böyle ekstralarıda var. Cd changer bilmemne felan saymıyorum çünkü eksiği yok dolu golf ve sciroccodan dediğim gibi. Benim aldığım rakamı söyleyemem çünkü doğuş bayiilerinden birinin ortaklarından birine 1. Derece akrabalığım olduğu için ekstra indirimler giriyor işin içine. On numara tercih olur derim iyi düşünün.