Gönderen Konu: ACİL YARDIM  (Okunma sayısı 3976 defa)

Çevrimdışı reckoo

• 2003 PACIFIC
    • Profili Görüntüle
ACİL YARDIM
« : 21 Temmuz 2011, 00:48:37 »
bu gün aracımın triger setini bujileri degiştirdim 5,6 saat sonra arabam teklemeye sarsınrılı calışmaya başladı bujilerdenmi acaba beni korkuttu yoksa trigerle ilgili bi hatamı  hata lambası da yanmıyor acaba neden yapabilir

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
Ynt: ACİL YARDIM
« Yanıtla #1 : 21 Temmuz 2011, 00:53:19 »
sente atlamış olabilir 1 diş filan
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Çevrimdışı reckoo

• 2003 PACIFIC
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 21 Temmuz 2011, 00:57:12 »
inşallah agır masraf cıkarmaz :-\

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 21 Temmuz 2011, 00:59:14 »
senin bi hatan yok kayış takarlarken bi senteyi atlatmışlardır eğer sorun buysa triger setini kim değiştirdiyse kendi hataları olduğu için ücret almamaları lazım

Çevrimdışı reckoo

• 2003 PACIFIC
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 21 Temmuz 2011, 01:09:19 »
hayırlısı  40,50 km kulandım sorunsuzdu birden yaptı titremeyi ve teklemeyi sanki bujilerden biri calışmıyor gibi geldi bana inş öyledir

Çevrimdışı GB666

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 21 Temmuz 2011, 02:19:33 »
geçen benımde basıma geldi bujiler değiştirdikten sonra araba düzgün çalıştı daha sonra araba teklemeye basladı stop etmeden ama gaza anıden yuklendıgımde yada vites kucultugumde sorun ortadann kalkıyodu..baska ustaya goturdum bujılerı ıyı takamamıslar soktu yenıden taktı sorun haloldu...

Çevrimdışı reckoo

• 2003 PACIFIC
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 21 Temmuz 2011, 21:07:43 »
TEŞEKÜRLER  arkadaşlar bobinlerin biri yanmış 70 tl ye bir bobin degiştirdiler arac saat gibi calışmaya başladı  birazda nazar  var sanırım :)

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 21 Temmuz 2011, 21:59:55 »
elektrık aksam basladımmı arıza hepsı degısene kadar durmaz :) lanet olsn

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 21 Temmuz 2011, 22:23:47 »
triger seti değiştikten sonra problem oldu deyince direk sente ayarı doğru yapılmamıştır diye düşündüm öyle olsaymış iyimiş... inşallah bobinle kalır problem dostum ama aykut arkadaşında dediği gibi elektrik aksam arızaları arabayı sattırır insana
maliyetinden değilde sinir hastaası edebilir. :saskin:

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 21 Temmuz 2011, 23:43:34 »
triger seti değiştikten sonra problem oldu deyince direk sente ayarı doğru yapılmamıştır diye düşündüm öyle olsaymış iyimiş... inşallah bobinle kalır problem dostum ama aykut arkadaşında dediği gibi elektrik aksam arızaları arabayı sattırır insana
maliyetinden değilde sinir hastaası edebilir. :saskin:
:) elini deyemiyosun deysen parcalarsında :) bu sefer daha cok arıza verır basıma dıye eskı arabam tıpoda oleydı :) bobınle yırtmıssın ıyı ne guzel bende dıyecektım acaba bujı kablosu falanmı cıktı sarsıntılı falan calısıyor deyınce yada yanlsmı bagladı naptı dıe gecms olsn kardes

Çevrimdışı reckoo

• 2003 PACIFIC
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 22 Temmuz 2011, 22:56:28 »
evet arkadaşlar tamirci dedi zaten aslında bobinler sıra ile gider artık diye o yüzden biraz gazı actırdı %10 bi süre böyle kulan bobinleri kurtarırsak düşürürüz diye 3 bobindaha degiştircem olmazsa gerci bujileri degiştirmeseydim belki bobin yanmıyacaktı ama o gün triger setini degiştirince acıkcası büyük bir arıza olmasından cok korkum bu arada arabam 2003 pasifik ve cok memnunum şimdilik ama arac tamirci görünce hemen arızalar başlıyor 8 aydır maşşallah kusursuz kulanıyordum

Çevrimdışı reckoo

• 2003 PACIFIC
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 22 Temmuz 2011, 23:03:50 »
 ;)birde degiştirmeye kalsak ne alıcaksın ki bir cok arabayı kulanma fırsatım oldu bence golfun tek kusuru  ön tanponunun cok alcak olması ama yol tutuşu fren tertibatı ve tüpte yakıtı cok iyi daha saymakla bitmeyecek artıları var bence