Gönderen Konu: Ön CAM !!!  (Okunma sayısı 11817 defa)

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: -
Ynt: Ön CAM !!!
« Yanıtla #14 : 18 Mayıs 2011, 13:27:18 »
yoruyor insanın gözünü o anlamda yani  ;)

hadi ya orjinal cam o kadar farkediyo yani  :o

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 18 Mayıs 2011, 13:38:00 »
ben cam taktırmadım şimdiye kadar
arada farklar olduğu söyleniyor,
orjinal iyidir can verir :D

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 18 Mayıs 2011, 13:47:15 »

Çevrimdışı fat34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 15 Temmuz 2011, 14:45:34 »
benimde ön cama bandırma izmir yolunda taş geldi çatladı  :-[ değiştiricem bugün Eureko Sigorta ile görüştüm Cam muafiyeti varmış benim kaskoda onların servislerinde değiştirirsem bedava Yetkili servise gidersem 1000 lira ve üstüne % 15 ini ödemem gerekiyormuş arkadaşlar cam servislerini tavsiye ediyormusunuz?
 Yoksa yetkili servise mi gideyim yani demek istediğim özel servislerde orjinal camı mı takıyorlar yoksa yan sanayi falan mı bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum,
 Bir de beyan yazmam gerekiyormuş nasıl bir belge bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba ???

Teşekkürler Hayırlı kandiller..
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2011, 14:47:10 Gönderen: fat34 »

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 16 Temmuz 2011, 00:26:31 »
benimde ön cama bandırma izmir yolunda taş geldi çatladı  :-[ değiştiricem bugün Eureko Sigorta ile görüştüm Cam muafiyeti varmış benim kaskoda onların servislerinde değiştirirsem bedava Yetkili servise gidersem 1000 lira ve üstüne % 15 ini ödemem gerekiyormuş arkadaşlar cam servislerini tavsiye ediyormusunuz?
 Yoksa yetkili servise mi gideyim yani demek istediğim özel servislerde orjinal camı mı takıyorlar yoksa yan sanayi falan mı bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum,
 Bir de beyan yazmam gerekiyormuş nasıl bir belge bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba ???

Teşekkürler Hayırlı kandiller..

hocam bende yakın zamanda ön cam değiştirdim kaskodan. doğuşta değiştirmiştim 500 küsür bişey tuttu bunu kasko şirketine (yapıkredi) fatura ettiler. hiç para vermedim ama poliçe yenilemeye gittiğimde şirket hasarsızlık indirimini delmiş. o yüzden servis kısmını iyi araştır (bu arada orjinal cam taktılar doğuşta)

Çevrimdışı fat34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 16 Temmuz 2011, 13:13:47 »
hocam bende yakın zamanda ön cam değiştirdim kaskodan. doğuşta değiştirmiştim 500 küsür bişey tuttu bunu kasko şirketine (yapıkredi) fatura ettiler. hiç para vermedim ama poliçe yenilemeye gittiğimde şirket hasarsızlık indirimini delmiş. o yüzden servis kısmını iyi araştır (bu arada orjinal cam taktılar doğuşta)

aynen servisi aradım dün o kadar pahalı değilmiş benim düşündüğüm kadar 500 küsür dedi dediğin gibi kaskoyu deliyor mu delmiyor mu onu öğrenip yaptırayım teşekkür ederim bu bilgi için bu arada taktıkları camın markasına baktınız mı hiç yan ve arka ile aynı mı acaba   ???
benim kaskonun anlaşmalıları DoraGlass, Olimpia ve CarGlass mış

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 21 Temmuz 2011, 00:41:45 »
bütün camlar aynı marka olması lazım yanlış hatırlamıyosam klington gibi markaydı

Çevrimdışı fat34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 21 Temmuz 2011, 16:54:28 »
Benim aracın orjinal camları Klington değil arkadaşlar SEKURİT yazıyor sanırım  ???

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 23 Temmuz 2011, 04:23:35 »
Benim aracın orjinal camları Klington değil arkadaşlar SEKURİT yazıyor sanırım  ???

fikrim yok ama model farkından kaynaklı farklı marka cam kullanmış olabilirler. örneğin: farların hella ve valeo marka olmaları