Gönderen Konu: depo kapağı bozuldu  (Okunma sayısı 17597 defa)

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: -
depo kapağı bozuldu
« : 18 Mayıs 2011, 16:03:21 »
arkadaşlar az önce benzin almaya gittim, depo kapağını açmak için içeriden düğmeye bastım açılmadı. sonra birkaç kere daha denedim fakat kapak açılmadı bende hemen yakınlardaki bir servise gittim. servistede adam baktı açılmıyo ben içerden basarken oda kapağı bastırdı itekledi... sonunda açıldı kapağı yağladı falan sonra tekrar denedi kapak yine tekleyince motoruna bakmamız lazım dedi. bende vaktim olmadığı için başka zaman dedim ama içim hiç rahat değil. eğer kapak motorunun değişmesi gerekirse tahmini fiyat ne olur ? veya arıza küçük bişey olabilirmi  :melek:

Çevrimdışı kerim_dikmen

• Profili Görüntüle
Ynt: depo kapağı bozuldu
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2011, 16:39:34 »
benden sana güzel bir tavsiye arkadaşım eğer servise gidersen servistekilerin diyeceği ilk şey aracınızın depo kapağının motoru bozulmuş yenisi ile değişmesi lazım diyecek sizde peke kaç para bu diyeceksiniz onlarda tahminim 250-300 arası birşey diyecek size pahallıya gelecek ama bu arada içiniz içini yiyecek geceleri uykuluranızı kaçacak mutlaka yaptırcaksınız
ikinci şık sa benim size tavsiyem çok iyi bir elektrik ustasına gidiniz aracınızın depo kapağını söktürün arızayı bulmaya çalışsın ki bulur yapar borcum ne dediğinizde ise ya 20 der ya 40 sizin sorun bu kadar ucuza çözülür ve rahat bir uyku çekersiniz. sakın ama sakın servise gitme ben bir servis mağduru olarak bu kadar yardımcı olabilirim.
kerim_dikmen

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2011, 18:41:48 »
evet arkadaşın dediği gibi iyi bir elektirikçiye git çok çok ucuza halledersin servise girersen kolunuda kaptırırsın:(

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 21 Mayıs 2011, 09:15:42 »
ya aynı sorun benim araçta da var, içerden açma düğmesine basınca cııvt diye bir ses geliyo ama açılmıyor. merak edip üstüne düşmedim ama bir sonuca ulaşırsanız beni de bilgilendirirseniz memnun olurum.
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 21 Mayıs 2011, 23:41:09 »
aslında haklısınız önce bi elektrikçiye uğramam gerekli.. tam zamanında çıktı bu dün muayeneye gittim 200 tl orda gitti 350 lira baskı balata için ayırmıştım ama depo kapağı öncelikli. pazartesi günü bi elektrikçi bakıyım en iyisi

ya aynı sorun benim araçta da var, içerden açma düğmesine basınca cııvt diye bir ses geliyo ama açılmıyor. merak edip üstüne düşmedim ama bir sonuca ulaşırsanız beni de bilgilendirirseniz memnun olurum.

ilk farkettiğimde bi servise gidip gösterdim onlarda ben içeriden düğmeye basarken bi kişide kapağı bastırdı. biraz zorlayınca açıldı daha sonra kapak kilidini yağladı ama 1 2 kere açıldı sonra yine aynı. önce bi yağlamayı dene belki yağsız kaldığından yapmıştır. bide bişey sorucam üstüne düşmedim demişsin araban lpg limi yoksa sende benzin istasyonlarına küskünsün :)

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 22 Mayıs 2011, 00:43:41 »
Ben de bu üstüne düşmeme olayını anlamadım. LPG li de olsa hiç mi benzin almıyorsunuz.

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 23 Mayıs 2011, 10:19:42 »
Ben de bu üstüne düşmeme olayını anlamadım. LPG li de olsa hiç mi benzin almıyorsunuz.
benzin alıyorum tabi ki arkadaşlar ama kapağı anahtar gibi bişeyle çekince geliyor.
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 23 Mayıs 2011, 23:41:39 »
dün gece araba babamdaydı. kapağı düğmeyle açmayı denemiş zorlanmadan açılmış büyük ihtimalle küçük bi arıza var temazsızlık gibi bişey. iyi bir elektrikçi halledebilir yani :D

benzin alıyorum tabi ki arkadaşlar ama kapağı anahtar gibi bişeyle çekince geliyor.

anahtarla çekme fazla çizersin falan :) bu arada otomobili kısmında yazanı çok tuttum :D neler hayaldi neler gerçek oldu  :bekleriz: