Konyada geziniyorum beni goren yok.
dün akşam 10 civarı e-5te bursadan gökhanın arkadaşındaki beyaz mk1 cabrio yu gördüm. mükemmel görünüyodu. yenibosnadan küçükçekmeceye kadar metrobüsle beraber gitti. küçükçekmecede gözden kayboldu. sağdan tın tın süzülüyodu içim gitti yemin ediyorum
emrah yeni aldı arabayı
merhaba serhat arkadaşım güzel dileklerin için çok teşşekür ederim aynen küçükçekmeceden beylikdüzü yakupluya doğru gidiyordum için gitmesin snaada nasip olsun dilerim
sitedeki beyaz audiyi plakası dnh ydı heralde hatırlayamadm çuf çuf gıdıyordu incesuda
şimdiye kadar hiç vwtr.net stickerli araba görmedim trafikte benimkinden başka
evet araba kirliydi ona rağmen plakayı okuyabilmişsin helal olsun durdursaydınya laflardık biraz benim eski evde oradaydıı şimdi etlik tarafındayım
ben geçenlerde senin arabayı gördüm ama nerde gördüm hatırlamıyorum, bahçeli olması yüksek ihtimal
bende incesuda oturuyorum plakayı bılıyorum arabayı yanı daha dogrusu daha oncede goruyodum kaptırmıs gıdıodun kırmızı golfunude cok goruodum hızlıydın:) ilerde durdun zaten bıgun gelıyımde gor burakcım:D
keşke söyleseydin iki foto çekilirdik bide arabayı değiştirdin herhalde güle güle kullan ilk fırsatta buluşmada görmek isterim öncekinide beğenmiştim çünkügelde görelim o değilde senin isim soyisim yabancı gelmedi sen fatih ünide okudun mu ?