plakayi unuttum ama ikitelliden kadikoy istikametine dogru ilerlrken gri bir golf 4 gordum arka koltuk baslarinda lcd rkran falan vardi hatta
bugun ogle saatlerınde E-5 te kırmızı golf 2 gordum kelebek camında stıcker vardı plaka 34 y 62.. gıbı bırseydı sadece gecıstık
iyi yapmışsın samet tanımadın mı yavruyu benm eski araçtır kesin 34 y 6250 ise. avcılar tarafında oturuyor sahibi
dun aksam goffo mk1 ı gordumkırmızı jant gobegı super olmus port bagaj felan araba yanıyo masaallah..
hatta on panjurdakı vw amblemı kırmızı sarı sıyahtı
eyv samet teşekkrler nerede gördün acaba merak ettim ?
yıne yenıbosna evın orda kankaacayıp bı lokanta var ısmı neydı onun hemen on metre otesınde
bugün 34 FVN plakalı vento gördüm bizden di fotograflarını görmüştüm çünkü forumda :saygılar
plakayi unuttum ama ikitelliden kadikoy istikametine dogru ilerlrken gri bir golf 4 gordum arka koltuk baslarinda lcd rkran falan vardi hatAlıntı yapılan: mikail - 18 Ekim 2012, 23:38:30plakayi unuttum ama ikitelliden kadikoy istikametine dogru ilerlrken gri bir golf 4 gordum arka koltuk baslarinda lcd rkran falan vardi hattamuhtemelen ben olabilirim. 34EP6657