teşekkür ederim HEMŞERİM.1.6 tdı 105 ps manuel vites tercih etmek en iyisi gibi geldi bana.
yakıt sarfiyatı konusunda haklısınız ama bence aracınızda sorun yok. çünkü ben şehir dışında 120 -130 lagidip 6nını altında gidebiliyorum 100 le sabir gitsem rahat 5.5 altına düşer ama o kadar kasmıyorum. ama şehir içine gelince işler değişiyor 7 de olur 8 de olur 10 da olur ben hepsini görüyorum ünkü yol ,sürücü ve hangi şehir olduğuna göre çok değişir. mesala ankarada süren arkadaşlar 4 yada 5 viteslerde fren yada gazı az kullandığı klometreler olur sonra ara yola girerler çok kullanırlar 7-8 arasında kullanırlar. ama ben küçük bir şehirdeyim arabaya bindim motor ısındı vardım diyene kadar 12 yi gördüğüm olur motor ısındıktan sonra bileküçük yer sokaklar dar tarafik sıkışıyor tümsekler yayalar derken sasdece 1 ve 2 viteste nadiren 3 te kullnırım ortalama 10 altına düşmez bende bunu arabada birşey mi var diye çok takmıyorum normal karşılıyorum sizce de öyle değilmi
100 tl 430 yapacak gibiydi, yol bilgisayarı 450diyordu gerçide ş.içi kullanıyordum. 50daha attım 380km de, 523te ışık çıkarken yandı. 530düzde desen 150tl ye 530km. 165kmsi ş.dışı kalanı ş.içi. 28kuruş demek TSİ daha ne yapsın. Dünyanın en pahalı benzininde ancak bu kadar olur. LPg şart artık ozaman dizelini tanımam
bi abimde var daha 1 hafta oldu sıfır aldı aracı ama lpg takalım buna diyor. ben yazık etme diyorum hem turbolu araç hemde garantisi var daha ama lafımı dinlemeyecek gibi. lpdi ı beklemeyecek atiker falan takar gibime geliyor. sizin yorumlar nedir? şayet takılacak olursa ne takalım?
Arkadaşlar benim araç sifir yeni aldım TSİ 122hp DSG araç şu an 580 km oldu istanbul ş.içi 50 TL ile bir iki kere denedim hep Aynı 115 km yapıyor yani 434 kuruş,aracım kaç km den sonra yakıtı düşer ,çünkü önceki aracım 2010 1.4 85hp Polo 1500 km den sonra bariz bir şekilde 2-2,5 litre düşmüştü,Sizce bu araçta kaç km'den sonra düşme sağlanır...saygılar.