Gönderen Konu: philips ampul aldım xenon'a olur mu ?  (Okunma sayısı 5202 defa)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
philips ampul aldım xenon'a olur mu ?
« : 25 Mayıs 2011, 10:14:20 »
arkadaşlar mrb. bora'mın farları cok zayıftı o yüzden bi çift philips beyaz ampul aldım(ucuza kaçtım biraz ama olsun) fakat ışığı dağıtıyor geçen tamirciyle bi tur attık akşamüzeri adam farların açık olduğunun bile farkına varmadı :( şimdi xenon peşindeyiz ama hepsiburada.com'da monza marka fiyatı da uygun bi kit buldum bu alcak oldugum bu kiti şu an aracın üzerinde olan philips H4 ampullerle uygulayabilir miyiz ? fark olur mu şimdiden teşekkürler..

Hepsiburada.com : Akıllı Alı�veri� : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alı�veri� merkezi Hepsiburada.com'da
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2011, 10:15:12 Gönderen: caner4 »
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
Ynt: philips ampul aldım xenon'a olur mu ?
« Yanıtla #1 : 25 Mayıs 2011, 10:22:37 »
bir de böyle bi ürün var fiyatı daha uygun fakat kısalar xenon uzunlar normal ampul diyo boranın farları H4 oldugu için uzun da kısa da aynı ampulden çıkmıyor mu yani ben philips ampulleri bu ürüne taksam yine uzunlar normal (sarı) kısalar xenon mu olacak. ikinci ürün şudur arkadaşlar
Hepsiburada.com : Akıllı Alışveriş : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alışveriş merkezi Hepsiburada.com'da

bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim çok teşekkürler..

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #2 : 28 Mayıs 2011, 09:55:04 »
h4 te kısa xenon uzun sarı olmaz çünki ikiside aynı ampülden çıkıyo yanlışım varsa düzeltin...

Boranın farlardan herkes şikayetçi Xenon şart o zaman monza iyi bi marka sayılır kullanan çok arkadaşım var bende Cylone diye bi marka kullanıyorum bende çok memnunum onuda tavsiye ederim.Senin philips ampüller normal halojen galiba o yüzden uymaz onları unut monza değil keko marka bile olsa xenon senin o Philips halojenlerden çok daha iyi gösterecek :)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 28 Mayıs 2011, 09:57:05 »
o zaman phlips'i boşa aldık desene :( ben alırken böyle olacağını düşünmemiştim. sonra istediğim performansı alamaynca xenon alıyım nasıl olsa bu da beyaz ampul uyar diye düşündüm. peki z tech konusunda ne düşünüyorsunuz nasıl bir marka ?

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #4 : 28 Mayıs 2011, 10:25:31 »
valla dostum Z tech i hiç duymadım...cylone,monza,sentinel bildiğim ve tavsiye edebileceğim markalar

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 28 Mayıs 2011, 10:28:19 »
hepsiburada.com'da baya yorum yapmışlar ve bayaa da satılmış şu an 6000K stoklarda yok bu kelvin değerinin yasak olan seçenekleri var mı yani hangisini kullanmalıyız ? kimileri yasak diyorlar ama.

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 28 Mayıs 2011, 11:31:15 »
H4 ampül içerisinde hem kısa hem uzunu barındırsada
kısalar xenon uzunlar sarı
veya ikiside xenon olabilir, tabi ilk olan tip daha ucuzdur.

boranın farlarından dolayı xenonda da aslında istediğin verimi alamazsın, ışık fazla dağılır,
ama yinede holojen bir ampüle göre iyi sayılır. aynı sorun T5 te de var  ;)
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2011, 11:31:56 Gönderen: R-Line »

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 28 Mayıs 2011, 12:09:16 »
halojen ampul beni mafetti zaten ucuza kaçalım dedik ama daha pahalıya mal oldu :(