Gönderen Konu: rezistansa zarar vermeden film sokmek??  (Okunma sayısı 1754 defa)

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
rezistansa zarar vermeden film sokmek??
« : 30 Mayıs 2011, 14:21:50 »
bizim golf mk2 nin arka caminda film var, benden onceki sahibi yaptirmis, dun gece arka camdaki fren lambasinin ziriltisini engellemek icin lambayi sokerken farkettimki filmi camin icine yapmislar, yani rezistansla ayni yuzeyde film :(
simdi ben bu filmi soksem muhtemelen rezistansta kopmalar olacak ve rezil olacak rezistans..
filmide sokmek istiyorum, ne yapmak gerek fikri olan varmi?

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
Ynt: rezistansa zarar vermeden film sokmek??
« Yanıtla #1 : 30 Mayıs 2011, 14:40:34 »
rezistansların zarar göreceğini zannetmiyorum.. kendi aracımdan hiç bir alet edevat kullanmadan söktüm hiç bir problem olmadı..  sıcak hava tabancası yada saç kurutma makinasıyla deneyebilirsin..
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
Ynt: rezistansa zarar vermeden film sokmek??
« Yanıtla #2 : 30 Mayıs 2011, 16:41:28 »
illa sökeceksen yüksek ısı sağlayan fön makinası veya ısı tabancası kullanman gerek. aynı zamanda rezistansları da çalıştırırsan öyle sanıyorum ki sorunsuz çıkartırsın.

rezistans zarar görse dahi tamiri mümkün. gümüş sırlı boyalar var piyasada. pek pahalı bir şey de değil. oje gibi bir şey. 5-6 lira civarı olması lazım.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.