selam arkadaşlar
1,6 comfortline golf 4 ümü çok beğenmeme rağmen geçtiğimiz bu iki haftada resmen bıktım
benimde sorunum hemen hemen yukarıda yazmış olduğunuz sorun gibi fakat çözümü bulunmuyor
Geçtiğimiz 2 hafta içerisinde motor sıcakken devir saat göstergesi yukarı aşağı, yukarı aşağı sonra stop ediyor bunu da ışıklarda dururken yapıyor genelde.Seyir halindeyken sıkıntı yoktu bi kaç gün öncesine kadar..
Bu sefer yolda giderken bi kaç yekinme hareketinden sonra stop etmeye başladı seyir halindeyken..
Neyse cumartesi günü tamircime götürdüm ve sabah 9 da başladık akşam 5 e kadar deneme yanılma yöntemiyle başladık yapmaya
1) boğaz kelebeğini söktük yenisini taktık ( yine geçmedi )
2) dinomodan belki yapabilir dedik onuda söktük taktık ( yine geçmedi )
3) krank mil sensörü varmış belki beyne yanlış bilgi gönderiyordur dedi usta onu da söktük taktık ( yine geçmedi )
4) abi bazen tüp aksamından oluyor dedi tüpü iptal edelim dedi onuda yaptıralım hadi dedim onu yaptık
bu sefer aracım yaklasık bi 15 dakika kadar çalıştı stop etmedi abi sen bi kullan 1-2 gün böyle benzinde geçmesse tekrar bakalım dedi
ben çıktım tam evin oralara geldim yine stop etti lütfen gören duyan bilen bu sorunu yaşıyan yada neresinden olabilir acil yardım